Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πασκουάλ: “Δύσκολη κατάσταση η ιστορία με το πούλμαν. Πρόθεση μου να μείνω.”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πασκουάλ: “Δύσκολη κατάσταση η ιστορία με το πούλμαν. Πρόθεση μου να μείνω.”

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Rac1» της Καταλονίας και αναφέρθηκε στην φετινή επιτυχία του Παναθηναϊκού. «Όταν προηγηθήκαμε με +17, το κοινό αντέδρασε πετώντας καπνογόνα και κροτίδες με στόχο εμάς. Έπρεπε να τρέξουμε» είπε αρχικά για τον τελικό στο ΣΕΦ ο Καταλανός τεχνικός. «Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Η πρόθεσή μου είναι να παραμείνω, […]

URwqLMLByvlNS3k8eZXn

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Rac1» της Καταλονίας και αναφέρθηκε στην φετινή επιτυχία του Παναθηναϊκού.

«Όταν προηγηθήκαμε με +17, το κοινό αντέδρασε πετώντας καπνογόνα και κροτίδες με στόχο εμάς. Έπρεπε να τρέξουμε» είπε αρχικά για τον τελικό στο ΣΕΦ ο Καταλανός τεχνικός.

«Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Η πρόθεσή μου είναι να παραμείνω, αλλά πρέπει να μιλήσω με την ομάδα και να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε».

Όσο για την επίμαχη ιστορία με την τιμωρία και τους «επαναστάτες».

«Η επιστροφή με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη ήταν μία δύσκολη κατάσταση ως προς τη διαχείρισή της. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε τις νίκες. Τώρα όμως αποτελεί ανέκδοτο».

Ο Πασκουάλ σχολίασε και την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω εκπλαγεί από την αποχώρηση του Μπαρτζώκα. Ο κόσμος μας λειτουργεί έτσι».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις