Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Atomic Blonde”: Οι λεσβιακές σκηνές με την Σαρλίζ Θερόν προκαλούν ταραχή (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Atomic Blonde”: Οι λεσβιακές σκηνές με την Σαρλίζ Θερόν προκαλούν ταραχή (vid)

Η πολυαναμενόμενη ταινία – θρίλερ «Atomic Blonde», που βγαίνει στις οθόνες τον ερχόμενο Ιούλιο, πρόκειται να γεμίσει τις αίθουσες και να συζητηθεί πολύ. Η απόλυτη γυναίκα, με το όνομα Σαρλίζ Θερόν, υποδύεται μια μυστική πράκτορα της ΜΙ6 που τη στέλνουν στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για να ερευνήσει τον θάνατο ενός συναδέλφου. […]

ImageHandler (60)

Η πολυαναμενόμενη ταινία – θρίλερ «Atomic Blonde», που βγαίνει στις οθόνες τον ερχόμενο Ιούλιο, πρόκειται να γεμίσει τις αίθουσες και να συζητηθεί πολύ.

Η απόλυτη γυναίκα, με το όνομα Σαρλίζ Θερόν, υποδύεται μια μυστική πράκτορα της ΜΙ6 που τη στέλνουν στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για να ερευνήσει τον θάνατο ενός συναδέλφου.

Η ταινία έχει ήδη γίνει θέμα για το πολύ γυμνό και το φλερτ της Θερόν με την συμπρωταγωνίστριά της, Σοφία Μπουτέλα, με την οποία πέφτει και στο κρεβάτι.

atomic-blonde-dyo

Το video που ήρθε τώρα στη δημοσιότητα, είναι καθηλωτικό.

Η ξανθιά πράκτορας φλερτάρει με την σέξι μελαχρινή σε ένα μπαρ, μέχρι που καταλήγουν στις τουαλέτες, σε εντελώς… ακατάλληλες σκηνές.

blonde blonde

Η Σαρλίζ, σε αντίθεση με την Μπουτέλα, ήταν πολύ άνετη στη λεσβιακή αυτή σκηνή.

«Αρχικά, ήμουν πολύ νευρική, αλλά η Σαρλίζ το έκανε όλο αυτό πολύ πιο εύκολο. Με βοήθησε πολύ. Είναι καταπληκτική», είπε η μελαχρινή καλλονή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις