Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Όλα τέλεια στην Ελλάδα για την Κουντουρά: “Φέραμε ανάπτυξη και έκρηξη επενδύσεων”…! (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Όλα τέλεια στην Ελλάδα για την Κουντουρά: “Φέραμε ανάπτυξη και έκρηξη επενδύσεων”…! (vid)

Λίγο σόκαρε τους ακροατές η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, όταν μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά παρουσίασε μια Ελλάδα όνειρο, που θα ήθελαν να της μοιάζουν όλες οι χώρες όσον αφορά στην… οικονομία της! Σύμφωνα με την ίδια, επιτεύχθηκε ρεκόρ προσλήψεων από το 2001: «Η δική μας κυβέρνηση έχει κάνει μεταρρυθμίσεις, έχει μειώσει την ανεργία, έχει αυξήσει τις εξαγωγές, […]

elena-kountoura-den-peirazontai-ta-all-inclusive.w_hr

Λίγο σόκαρε τους ακροατές η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, όταν μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά παρουσίασε μια Ελλάδα όνειρο, που θα ήθελαν να της μοιάζουν όλες οι χώρες όσον αφορά στην… οικονομία της!

Σύμφωνα με την ίδια, επιτεύχθηκε ρεκόρ προσλήψεων από το 2001: «Η δική μας κυβέρνηση έχει κάνει μεταρρυθμίσεις, έχει μειώσει την ανεργία, έχει αυξήσει τις εξαγωγές, έχουμε ανάπτυξη στη βιομηχανία, έχουμε καταφέρει να έχουμε έκρηξη επενδύσεων…».

«Μόλις κλείσει η συμφωνία και εφαρμοστεί θα γίνει έκρηξη στην ανάπτυξη».
«Ο Κλάους Ρέγκλινγκ είπε ότι 15 Ιουνίου θα έχουμε μια καθαρή λύση», είπε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του περί λαθών του 2015 που κρατούν ακόμα την Ελλάδα στην κρίση.

«Ο Ρέγκλινγκ είπε αν δεν κάνατε τις σαχλαμάρες του 2015…» τη διόρθωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

«Το 2015, όταν εμείς κάναμε τις διαπραγματεύσεις η προηγούμενη κυβέρνηση είχε υπογράψει μέτρα 20 δισ. Τι μέτρα πάρθηκαν; 5 δισ! Άρα γλυτώσαμε, με τη διαπραγμάτευση τη σκληρή, 16 δισ. μέτρα!» είπε η κυρία Κουντουρά.

«Έχουμε καταφέρει να φέρουμε έκρηξη επενδύσεων στον τουρισμό. 146 φάκελοι για τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία» συνέχισε, πλέκοντας το εγκώμιο της.

«Έχουμε κάνει μικρό θαύμα στον τουρισμό, με αύξηση επισκεπτών κατά 7%…».

Στην παρατήρηση ότι παρά την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών τα έσοδα από τον τουρισμό δεν αυξάνονται, η βουλευτής των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τους πολίτες.

«Δυστυχώς ο Έλληνας ακόμη δεν έχει φορολογική νοοτροπία. Πολύ σημαντικό να πληρώνουμε φόρους για να έχουμε και τα ανταποδοτικά οφέλη» είπε η κυρία Κουντουρά και πρόσθεσε: «Έχουμε βάλει προ των ευθυνών τους τους επαγγελματίες του τουρισμού: τη φοροδιαφυγή πρέπει να την πατάξουν και τη μαύρη εργασία να την σταματήσουν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις