Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το αντίο του Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, μετά το οριστικό τέλος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αντίο του Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, μετά το οριστικό τέλος

Με μια δήλωση αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς, υπογραμμίζοντας πως είναι τιμή του που κατέκτησε μαζί με όλους αυτούς έναν τίτλο. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, τον Λούμπος Μίχελ, τον κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά την οικογένεια Σαββίδη για την άριστη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέχρι και την […]

Ï ÂëÜíôáí ºâéôò ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ ðáñáêïëïõèåß ôïí áãþíá ôçò Super League ÅëëÜäïò ìåôáîý ôùí ïìÜäùí ôïõ Ðáíéþíéïõ êáé ôïõ ÐÁÏÊ óôï ãÞðåäï ôçò ÍÝáò Óìýñíçò. ÊõñéáêÞ 6 Íïåìâñßïõ 2016. ÁÐÅ/ÌÐÅ ÓÐÕÑÏÓ ×ÏÑ×ÏÕÌÐÁÓ ÁÐÅ ÌÐÅ/ÁÐÅ ÌÐÅ/ÓÐÕÑÏÓ ×ÏÑ×ÏÕÌÐÁÓ

Με μια δήλωση αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς, υπογραμμίζοντας πως είναι τιμή του που κατέκτησε μαζί με όλους αυτούς έναν τίτλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, τον Λούμπος Μίχελ, τον κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά την οικογένεια Σαββίδη για την άριστη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα αυτής της έντονης και όμορφης κοινής διαδρομής», αναφέρει αρχικά η δήλωση του Ιβιτς στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ και συνεχίζει:

«Στα οκτώ χρόνια που βρέθηκα στον ΠΑΟΚ καθημερινά προσπαθούσα για το καλύτερο δυνατόν. Είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο κ. Σαββίδης να καθίσω στον πάγκο αυτής της μεγάλης ομάδας και είναι τιμή μου ότι κατακτήσαμε μαζί έναν τίτλο.

Εύχομαι στον ΠΑΟΚ ό,τι καλύτερο διότι πραγματικά το αξίζει και χαίρομαι που συνέβαλα κι εγώ στη δημιουργία σταθερών βάσεων που θα οδηγήσουν τον σύλλογο ακόμα ψηλότερα», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις