Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μαρτυρία- σοκ! “Η αστυνομία να εξαφανιστεί από το Μενίδι. Ξέρω αυτόν που τα παίρνει” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρτυρία- σοκ! “Η αστυνομία να εξαφανιστεί από το Μενίδι. Ξέρω αυτόν που τα παίρνει” (vid)

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου στο Μενίδι για την γιορτή στον καταυλισμό της Αυλίζας που όπως φαίνεται είναι η αιτία για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου. “Ακούσαμε 25 πυροβολισμούς. Βγαίνουμε έξω λέμε τι γίνεται;” λέει ο άνθρωπος ο οποίος μένει απέναντι από τον καταυλισμό. “Ακούμε το πρωί ότι σκοτώθηκε το παιδί. Παίρνω τηλέφωνο τη Γενική […]

menidi_536_355

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου στο Μενίδι για την γιορτή στον καταυλισμό της Αυλίζας που όπως φαίνεται είναι η αιτία για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου. “Ακούσαμε 25 πυροβολισμούς. Βγαίνουμε έξω λέμε τι γίνεται;” λέει ο άνθρωπος ο οποίος μένει απέναντι από τον καταυλισμό.

“Ακούμε το πρωί ότι σκοτώθηκε το παιδί. Παίρνω τηλέφωνο τη Γενική Ασφάλεια. Δεν το σήκωνε κανένας”, συνεχίζει.

“Η αστυνομία του Μενιδίου πρέπει να εξαφανιστεί από εδώ. Αυτός που πυροβόλησε εκείνο το βράδυ πληρώνει στην αστυνομία 10.000 ευρώ τον μήνα και η κόρη του 5.000 ευρώ. Δεν μπορώ να χαρώ το σπίτι μου γιατί είναι καθημερινό φαινόμενο.

Αυτοί όποτε πουλάνε ναρκωτικά πυροβολούν για να έλθουν περισσότεροι πελάτες. Είναι αστυνομικός που έρχεται, παίρνει τα λεφτά και δεν τους κάνουν τίποτα. Αν με καλέσει ο Εισαγγελέας θα καταθέσω και το όνομα του αστυνομικού που τα “παίρνει”.

Video: newsit

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις