Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το ξεκατίνιασμα του αιώνα για τον Μάριο μετά τις δηλώσεις Γιαννόπουλου (vid)
LIFESTYLE

Το ξεκατίνιασμα του αιώνα για τον Μάριο μετά τις δηλώσεις Γιαννόπουλου (vid)

Έξαλλη η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη με τα όσα αιχμηρά είπε ο μουσικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε όσα είπε ο κ. Γιαννόπουλος: Η κυρία Λία μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως όσα ειπώθηκαν δεν προσβάλουν μόνο τον γιο της αλλά και όλη την Κύπρο, τονίζοντας […]

343-1491382926

Έξαλλη η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη με τα όσα αιχμηρά είπε ο μουσικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε όσα είπε ο κ. Γιαννόπουλος:

Η κυρία Λία μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως όσα ειπώθηκαν δεν προσβάλουν μόνο τον γιο της αλλά και όλη την Κύπρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: “Μας είπε χωριάτες, προσέλαβε την καταγωγή και την νοημοσύνη των Κυπρίων… όταν έγινε το παιχνίδι με τους Τούρκους ο Μάριος ήταν ο μόνος που φώναξε Ελλάς”.

Στη συνέχεια σε τηλεφωνική παρέμβαση στο “Με αγάπη Χριστιάνα” βγήκε και ο ίδιος ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε την θέση του για όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις