Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / X Factor: Τα πήρε ο Στόκας με την αποχώρηση- Η σπόντα του για τους Έλληνες! (vid)
LIFESTYLE

X Factor: Τα πήρε ο Στόκας με την αποχώρηση- Η σπόντα του για τους Έλληνες! (vid)

Έκπληκτος έμεινε ο Μπάμπης Στόκας ή πιο σωστά εκνευρίστηκε, όταν άκουσε τον Σάκη Ρουβά να λέει ότι οι διαγωνιζόμενοι που αποχωρούν από το «X-Factor» είναι οι «Radio Waves». Στο ντουέτο αυτό, ο Στόκας πίστευε πάρα πολύ αλλά και τα σχόλια που εισέπρατταν κάθε φορά ήταν άψογα. «Παιδιά, ειλικρινά, εσάς σας έβλεπα ότι θα προχωρήσετε πάρα πολύ!», είπε […]

stokas

Έκπληκτος έμεινε ο Μπάμπης Στόκας ή πιο σωστά εκνευρίστηκε, όταν άκουσε τον Σάκη Ρουβά να λέει ότι οι διαγωνιζόμενοι που αποχωρούν από το «X-Factor» είναι οι «Radio Waves». Στο ντουέτο αυτό, ο Στόκας πίστευε πάρα πολύ αλλά και τα σχόλια που εισέπρατταν κάθε φορά ήταν άψογα.

«Παιδιά, ειλικρινά, εσάς σας έβλεπα ότι θα προχωρήσετε πάρα πολύ!»
, είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Για μένα τα παιδιά πρέπει να φτάσουν τουλάχιστον στους τρεις τελευταίους, δεν λέω για τελικό, εντάξει, είναι πάρα πολύ καλοί, δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω τι έγινε, τέλος πάντων. Είναι νομίζω όπως ψηφίζουμε στις εκλογές στην Ελλάδα, άλλ’ αντ’ άλλων. Δεν πειράζει, τα παιδιά θα κάνουν καριέρα στην Ελλάδα, θα τους βοηθήσω πραγματικά κι εγώ γιατί αξίζουν. Δεν τρέχει τίποτα, είναι ένα show, ένα παιχνίδι, που ο κόσμος αποφάσισε αυτό, οκ, δεν στεναχωριόμαστε όσο νομίζουν, δεν τρέχει τίποτα», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις