Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ξαναχτύπησαν οι βομβιστές των ΑΤΜ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξαναχτύπησαν οι βομβιστές των ΑΤΜ

Του Πέτρου Καρσιώτη H τετραμελής συμμορία των «βομβιστών των ΑΤΜ», που δρα σε Αττική και Εύβοια, ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά στόχος των τεσσάρων κακοποιών, που ανατινάζουν ΑΤΜ στους δύο Νομούς, η Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή που ήταν εγκατεστημένη στην πρόσοψη Σούπερ Μάρκετ, στα Χάνια Αλωναρίου Εύβοιας. Στις 3 τα ξημερώματα οι τέσσερις κουκουλοφόροι, που σύμφωνα με την αστυνομία […]

astynomia1

Του Πέτρου Καρσιώτη

H τετραμελής συμμορία των «βομβιστών των ΑΤΜ», που δρα σε Αττική και Εύβοια, ξαναχτύπησε!

Αυτή τη φορά στόχος των τεσσάρων κακοποιών, που ανατινάζουν ΑΤΜ στους δύο Νομούς, η Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή που ήταν εγκατεστημένη στην πρόσοψη Σούπερ Μάρκετ, στα Χάνια Αλωναρίου Εύβοιας.

Στις 3 τα ξημερώματα οι τέσσερις κουκουλοφόροι, που σύμφωνα με την αστυνομία έχουν ανατινάξει δεκάδες ΑΤΜ, ανατίναξαν και αυτό το ΑΤΜ  με τη γνωστή μέθοδο, της παροχέτευσης υγραερίου στο πίσω μέρος του Μηχανήματος και την πρόκληση έκρηξης.

Η έκρηξη με τον εκκωφαντικό θόρυβο, προκάλεσε υλικές  ζημιές στο πίσω μέρος του μηχανήματος και στο κατάστημα.

Άρπαξαν 65.000 ευρώ-Άφησαν πίσω τους κατεστραμμένα χαρτονομίσματα

Τελικά  τα μέλη της συμμορίας κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες του μηχανήματος που είχαν μέσα 65.000 ευρώ ενώ άφησαν πίσω τους και αρκετά χαρτονομίσματα κατεστραμμένα.

Πρόκειται, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν για τη συμμορία των τεσσάρων κακοποιών, που κινούνται με μοναδική ευκολία από την Αττική στην Εύβοια και το αντίστροφο.

Έχουν παγιδεύσει με τον ίδιο πάντα τρόπο ΑΤΜ σε περιοχές της Αττικής και αντίστοιχα της Εύβοιας.

Άφησαν πίσω τους σοβαρές υλικές ζημιές σε καταστήματα

Σε άλλες περιπτώσεις τα χρήματα καταστρέφονται, σε άλλες καταφέρνουν να αρπάξουν μεγάλα χρηματικά ποσά αφήνοντας πίσω τους σοβαρές υλικές ζημιές σε καταστήματα, Σούπερ Μάρκετ και οποιοδήποτε άλλο χώρο όπου είναι εγκατεστημένα τα ΑΤΜ.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις