Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Απετράπη ραντεβού θανάτου ανάμεσα σε οπαδούς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απετράπη ραντεβού θανάτου ανάμεσα σε οπαδούς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Tου Πέτρου Καρσιώτη Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και πριν από τον τέταρτο αγώνα για το πρωτάθλημα μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, απετράπη από την αστυνομία συνάντηση οπαδών των δύο ομάδων με ραντεβού που προηγήθηκε! Μετά από πληροφορία που είχε η Ασφάλεια για το τι θα ακολουθούσε  έγινε έφοδος της Αστυνομίας στο δασάκι του ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου, […]

593a7c0acd3a186d232786f2

Tου Πέτρου Καρσιώτη

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και πριν από τον τέταρτο αγώνα για το πρωτάθλημα μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, απετράπη από την αστυνομία συνάντηση οπαδών των δύο ομάδων με ραντεβού που προηγήθηκε!

Μετά από πληροφορία που είχε η Ασφάλεια για το τι θα ακολουθούσε  έγινε έφοδος της Αστυνομίας στο δασάκι του ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου, όπου επρόκειτο να γίνει η …μάχη.

Δεν βρέθηκαν οπαδοί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όμως καπνογόνα και στειλιάρια.

Όλα δείχνουν ότι υπήρξε ραντεβού για σύγκρουση  μία ημέρα πριν τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που ευτυχώς απετράπη, χάρη στην έγκαιρη πληροφόρηση που είχε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και ύστερα από σχετική επέμβαση που ακολούθησε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η πληροφορία που έφτασε στο Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας ήταν ότι οπαδοί της μιας ομάδας είχαν εισέλθει στο δασάκι του ΚΕΒΟΠ κρατώντας στειλιάρια στα χέρια.

Από την Αστυνομία ακολούθησε κινητοποίηση  στο σημείο, όπου δεν εντοπίστηκε κανείς οπαδός, όμως βρέθηκαν πεταμένα στο έδαφος και κατασχέθηκαν 15 καπνογόνα και 5 ξύλινα στειλιάρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει δυστυχώς, καθώς και άλλες φορές ανεγκέφαλοι οπαδοί των δύο ομάδων και όχι μόνο έχουν δώσει ανάλογα ραντεβού κατά το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν και μάλιστα με θύματα…, κάτι που τουλάχιστον αυτή την φορά απετράπη.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των χούλιγκανς καθώς τα ευρήματα εστάλησαν στα εγκληματολογικά για αποτυπώματα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις