Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η Αριάνα Γκράντε έκανε έκπληξη στους τραυματίες του Μάντσεστερ (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Η Αριάνα Γκράντε έκανε έκπληξη στους τραυματίες του Μάντσεστερ (photos)

Η τραγουδίστρια της ποπ, Αριάνα Γκράντε βρίσκεται στο Μάντσεστερ για την συναυλία που πρόκειται να δώσει στον τόπο του μακελειού. Η 23χρονη σταρ, επισκέφτηκε τα παιδάκια που νοσηλεύονται ακόμη στο τοπικό νοσοκομείο παίδων στο Μάντσεστερ, τους έδωσε δώρα και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Μεταξύ αυτών ήταν και η Ντέντον, η οποία έχει σοβαρά τραύματα και στα […]

17-ariana-grande.w1200.h630

Η τραγουδίστρια της ποπ, Αριάνα Γκράντε βρίσκεται στο Μάντσεστερ για την συναυλία που πρόκειται να δώσει στον τόπο του μακελειού.

Η 23χρονη σταρ, επισκέφτηκε τα παιδάκια που νοσηλεύονται ακόμη στο τοπικό νοσοκομείο παίδων στο Μάντσεστερ, τους έδωσε δώρα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Μεταξύ αυτών ήταν και η Ντέντον, η οποία έχει σοβαρά τραύματα και στα δύο πόδια της, έβγαλε φωτογραφίες με την Γκράντε και τις ανέβασε στο Twitter.

Το γεγονός μάλιστα σχολίασαν στα social media και οι γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται εκεί:

«Η κόρη μου πραγματικά εντυπωσιάστηκε, ήταν απίστευτη έκπληξη. Είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της και η Αντριάνα της έδωσε ένα μεγάλο φιλί. Αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν έχω ξαναδεί την κόρη μου τόσο χαρούμενη», είπε μία μητέρα.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια tτης συναυλίας θα πάνε στο ταμείο We Love Manchester Fund, το οποίο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις οικογένειες που θρηνούν θύματα από την τρομοκρατική επίθεση.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

arianagrande arianagrande1 arianagrande2 arianagrande3 arianagrande4 arianagrande6arianagrande7
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις