Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πα- τέρας εξανάγκαζε τα παιδιά του με ξύλο να επαιτούν στους δρόμους!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πα- τέρας εξανάγκαζε τα παιδιά του με ξύλο να επαιτούν στους δρόμους!

Του Πέτρου Καρσιώτη Πα-τέρας από τη Βουλγαρία βρέθηκε με χειροπέδες όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη έλαβαν καταγγελία ότι εξανάγκαζε τα ανήλικα παιδιά του να επαιτούν στους δρόμους και όταν δεν έφερναν ικανοποιητικό ποσό από την καταναγκαστική ζητιανιά, τα ξυλοφόρτωνε! ΄Ένα τέλος στη φρίκη που βίωνε ολόκληρη η οικογένεια του βάρβαρου, κατ’ όνομα πατέρα, […]

kakopoihsi

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πα-τέρας από τη Βουλγαρία βρέθηκε με χειροπέδες όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη έλαβαν καταγγελία ότι εξανάγκαζε τα ανήλικα παιδιά του να επαιτούν στους δρόμους και όταν δεν έφερναν ικανοποιητικό ποσό από την καταναγκαστική ζητιανιά, τα ξυλοφόρτωνε!

΄Ένα τέλος στη φρίκη που βίωνε ολόκληρη η οικογένεια του βάρβαρου, κατ’ όνομα πατέρα, δόθηκε με την παραπομπή του 43χρονου Βούλγαρου στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με τις κατηγορίες της «εμπορίας ανθρώπων σε βάρος ανηλίκων» και «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη περιγράφουν το μαρτύριο των παιδιών και της μητέρας τους

Υπό τον τίτλο «συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος με χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας εξανάγκαζε τα ανήλικα παιδιά του να επαιτούν», οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, περιγράφουν το χρονικό και τα πάθη των τριών ανήλικων παιδιών που εξαναγκάζονταν σε καθεστώς τρόμου να παίζουν μουσικά όργανα στους δρόμους και να εκλιπαρούν την ελεημοσύνη των πολιτών που τα έβλεπαν ρακένδυτα και πεινασμένα.

Προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και οι τρείς ανήλικοι, 16, 12 και 9 ετών μαζί με τον πατέρα τους, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Επί τρία χρόνια συντελείτο το έγκλημα με θύματα τα παιδιά και τη μητέρα

Εκεί προέκυψε ότι «τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, που ήρθαν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, τόσο τα παιδιά όσο και η μητέρα τους, υφίσταντο καθημερινά έντονη σωματική και ψυχολογική βία από τον 43χρονο άντρα, προκειμένου να τους εκμεταλλεύεται οικονομικά».

Επίσης,  καταγγέλθηκε ότι με χρήση βίας τους μετέφερε σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, «όπου τους εξανάγκαζε να «εργάζονται» παίζοντας μουσικό όργανο, προκαλώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον οίκτο και τη συμπάθεια των διερχομένων, ενώ στη συνέχεια τους αφαιρούσε τα χρηματικά ποσά που κατάφερναν να συγκεντρώσουν».

Όταν δεν συγκέντρωναν ικανοποιητικό ποσό, τα περίμεναν βιαιοπραγίες!

«Αξίζει να σημειωθεί», καταλήγει η Αστυνομία «ότι τις φορές που δεν κατόρθωναν να συγκεντρώσουν ικανοποιητικό χρηματικό ποσό, βιαιοπραγούσε σε βάρος τους ως ένδειξη τιμωρίας».

Τα παιδιά και η δύστυχη μητέρα τους βρίσκονται υπό την αρωγή της Πολιτείας που όλοι εύχονται να μην είναι προσωρινή αλλά να δώσει ένα πραγματικό τέλος στα μαρτύρια που υφίσταντο από τον κατ’ όνομα πατέρα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις