Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πρώτες δηλώσεις Κοκκινάκη μετά την αποχώρηση: Τι λέει για τον όρκο και τον Σπαλιάρα (video)
LIFESTYLE

Πρώτες δηλώσεις Κοκκινάκη μετά την αποχώρηση: Τι λέει για τον όρκο και τον Σπαλιάρα (video)

Ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε τις πρώτες του δηλώσεις θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να τοποθετηθεί σε όσα τον είχε κατηγορήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο «Μαχητής» και πρώην «Διάσημος» είχε δηλώσει στο παιχνίδι ότι ο πολίστας μαγείρεψε τη ψηφοφορία με τη Λάουρα Νάργες, έτσι ώστε και ο […]

Screen-Shot-2017-04-23-at-22.46.49

Ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε τις πρώτες του δηλώσεις θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να τοποθετηθεί σε όσα τον είχε κατηγορήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο «Μαχητής» και πρώην «Διάσημος» είχε δηλώσει στο παιχνίδι ότι ο πολίστας μαγείρεψε τη ψηφοφορία με τη Λάουρα Νάργες, έτσι ώστε και ο Λάμπρος Χούτος να βγει συνυποψήφιός τους.

Ο Κώστας Κοκκινάκης είπε ότι αυτό ήταν κακία του Γιάννη Σπαλιάρα και ανοησία των παιδιών που του το μετέφεραν και επειδή δεν ήθελε ν’ αφήσει κάτι να αιωρείται αυτός ήταν και ο λόγος που ορκίστηκε στο παιδί του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις