Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανατροπή στην δολοφονία της μεσίτριας- Τα αλλάζει όλα ο αγγειοχειρουργός! (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην δολοφονία της μεσίτριας- Τα αλλάζει όλα ο αγγειοχειρουργός! (video)

Ενώ μέχρι τώρα ο 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, επέμενε πως δεν είχε καν δει την μεσίτρια που βρέθηκε δολοφονημένη, τώρα «έσπασε». Ο γιατρός που βρίσκεται στην φυλακή, ομολόγησε ότι σκότωσε την 36χρονη μητέρα τριών παιδιών, αποδίδοντας το θάνατό της σε ιατρικό λάθος. «Μετά από μέρες, αφού ηρέμησε και ξεπέρασε το φόβο και τον […]

591300c1ede78

Ενώ μέχρι τώρα ο 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, επέμενε πως δεν είχε καν δει την μεσίτρια που βρέθηκε δολοφονημένη, τώρα «έσπασε».

Ο γιατρός που βρίσκεται στην φυλακή, ομολόγησε ότι σκότωσε την 36χρονη μητέρα τριών παιδιών, αποδίδοντας το θάνατό της σε ιατρικό λάθος.

«Μετά από μέρες, αφού ηρέμησε και ξεπέρασε το φόβο και τον πανικό του αποφάσισε να πει την αλήθεια. Εμένα προσωπικά μου είπε ότι έγινε ένα ιατρικό λάθος την ώρα της επέμβασης στην 36χρονη και απεβίωσε», είπε η δικηγόρος του αγγειοχειρουργού.

Όπως τόνισε η κ. Μαρινάκη ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί πότε θα γίνει η συμπληρωματική κατάθεση, όμως ο 38χρονος γιατρός πλέον είναι πιο ήρεμος και έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

36xroni-thessaloniki-1300

«Τώρα που ομολόγησε είναι ανακουφισμένος, αλλά είναι συντετριμμένος για το χαμό της γυναίκας. Σαφώς η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια της 36χρονης είναι χειρότερη γιατί χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, αλλά και ο ίδιος είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση».

Τώρα αναμένεται να ερευνηθεί περαιτέρω η τοξικολογική εξέταση που έγινε στη σορό της γυναίκας, καθώς όπως ισχυρίζεται ο αγγειοχειρουργός δεν έδωσε υπερβολική δόση φαρμάκου στην 36χρονη, αλλά ο οργανισμός της αντέδρασε αρνητικά στην προβλεπόμενη δόση που χορηγούν όλοι οι γιατροί σε ανάλογες επεμβάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις