Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Επίδειξη δύναμης: Τα ρολόγια των πιο ισχυρών αντρών του πλανήτη
PLUS

Επίδειξη δύναμης: Τα ρολόγια των πιο ισχυρών αντρών του πλανήτη

Στη στυλιστική επίδειξη δύναμης, το ρολόι πάντα μεταφέρει ένα μήνυμα για τον κάτοχό του και γι’ αυτό διαχρονικά κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ας δούμε τι έχουν επιλέξει οι πιο ισχυροί άντρες του πλανήτη. Ρολόγια, που δεν έχουν βγάλει ποτέ από το χέρι τους. Πρίγκηπας Κάρολος Το Fleurier Toric του Πρίγκιπα Καρόλου κατασκευάζεται από έναν ελίτ οίκο […]

putin_3

Στη στυλιστική επίδειξη δύναμης, το ρολόι πάντα μεταφέρει ένα μήνυμα για τον κάτοχό του και γι’ αυτό διαχρονικά κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ας δούμε τι έχουν επιλέξει οι πιο ισχυροί άντρες του πλανήτη. Ρολόγια, που δεν έχουν βγάλει ποτέ από το χέρι τους.

Πρίγκηπας Κάρολος

princecharleswatch_hrd9

Το Fleurier Toric του Πρίγκιπα Καρόλου κατασκευάζεται από έναν ελίτ οίκο ωρολογοποιίας και διαθέτει έναν εξόχως αριστοκρατικό χρονογράφο

Μπαράκ Ομπάμα

obama_gdk6

Το 2007, ο πρώην προσωπικός φρουρός του Obama, του χάρισε ένα περιορισμένης έκδοσης Jorg Gray Μυστικής Υπηρεσίας, το οποίο δεν σταμάτησε ποτέ να φορά.

Ντόναλντ Τραμπ

donaltrump_nrhm

Ο Donald Trump λάνσαρε μια δική του μάρκα ρολογιών από τον ίδιο για τον ίδιο. Η Donald J. Trump Signature Collection λανσαρίστηκε το 2005 με χλιαρή υποδοχή – ίσως επειδή έμοιαζε με κακή αντιγραφή του Monaco της TAG Heuer και του Daytona της Rolex. Προφανώς, βέβαια, το δικό του είναι εντελώς μα εντελώς αυθεντικό και πρωτότυπο.

 Τζάστιν Τριντό

justintruewatch_fua3

Λιτό, εκλεπτυσμένο και απόλυτης ακρίβειας, θα έλεγε κανείς ότι τον εκφράζει άριστα τον Τριντό, στον οποίο υποκλίνεται όλος ο πλανήτης. Φοράει το IWC Regulateur, αγαπημένη μάρκα και του Frank Underwood του “House of Cards”.

Βλαντιμίρ Πούτιν

putinwatch_5wju

Το τσαρικής πολυτέλειας ρολόι του Πούτιν είναι ένα Blancpain που κοστολογείται στις 9.500 λίρες.

Σίνζο Αμπε

shinzo_2s6s

Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας φορά το SARC0913 της Seiko, μια αξιόλογη εγχώρια εταιρεία κατασκευής που ανέτρεψε τον κόσμο της παραδοσιακής ωρολογοποιίας όταν λάνσαρε την πρώτη κίνηση quartz.

Κιμ Γιονγκ Ουν

kimwatch_4d33

Ο Kim συνέχεια εντυπωσιάζει με τις παράξενες επιλογές και το Movado του δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πάπας Φραγκίσκος

popewatch_c3hq

Ο Πάπας της Καθολικής Εκκλησίας προτίμησε ένα ταπεινό Casio MQ24-7B – ένα ρετρό σχέδιο που δεν αποσπά την προσοχή.

Μάλκομ Τέρνμπουλ

turnbullwatch_xx41

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, δείχνει την προδιάθεσή του για τεχνολογικές εξελίξεις φορώντας ένα ρολόι της Apple, ιδίως με την κομψή επιλογή σε Milanese λουράκι.

Δαλάι Λάμα

dalaiwatch_8f1q

Ένα υπέροχο ρολόι τσέπης της Patek, δώρο που του προσέφερε ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Franklin D. Roosevelt το 1943.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις