Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κλαμπ της ακολασίας στον Πειραιά: Μάσκες, μανδύες και ανταλλαγές συντρόφων!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κλαμπ της ακολασίας στον Πειραιά: Μάσκες, μανδύες και ανταλλαγές συντρόφων!

Του Πέτρου Καρσιώτη Αστυνομικοί και αστυνομικίνες της Ασφάλειας, που υποδύονταν τα ζευγάρια, έκαναν έφοδο σε κλαμπ του Πειραιά, όπου γίνονταν ανταλλαγές συντρόφων και σεξουαλικές περιπτύξεις σε οκτώ κρυφά δωμάτια του καταστήματος! Συνελήφθη ο 48χρονος ιδιοκτήτης και τρεις υπάλληλοι, για στέρηση πιστοποιητικού υγείας οι τελευταίοι. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη με την κατηγορία της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και […]

club

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αστυνομικοί και αστυνομικίνες της Ασφάλειας, που υποδύονταν τα ζευγάρια, έκαναν έφοδο σε κλαμπ του Πειραιά, όπου γίνονταν ανταλλαγές συντρόφων και σεξουαλικές περιπτύξεις σε οκτώ κρυφά δωμάτια του καταστήματος!

Συνελήφθη ο 48χρονος ιδιοκτήτης και τρεις υπάλληλοι, για στέρηση πιστοποιητικού υγείας οι τελευταίοι.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη με την κατηγορία της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και για παράβαση του Νόμου Περί Προσωπικών Δεδομένων καθώς εξωτερικά και εσωτερικά του καταστήματος εντοπίστηκαν κάμερες.

club2

Οι αστυνομικοί κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελίες για ακόλαστες πράξεις και χρήση ουσιών-δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα τέτοιο- βρήκαν και κατάσχεσαν μεταξύ άλλων 191 μάσκες κάλυψης προσώπου και 26 μανδύες.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, στην πρώτη έφοδο στα αστυνομικά χρονικά σε τέτοιου είδους κατάστημα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό «διαπιστώθηκε ότι διέθετε οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, που διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα για ερωτική συνεύρεση πελατών.

Επίσης, εξωτερικά και εσωτερικά του καταστήματος ήταν εγκατεστημένες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης».

club3

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα της εφόδου τα δωμάτια ήταν γεμάτα από ζευγάρια τα οποία πανικοβλήθηκαν και έφυγαν άρον άρον από το κλαμπ, αφού βασικό ζητούμενο ήταν η διατήρηση της ανωνυμίας τους.

Αναλυτικά στο κλαμπ  βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.684 ευρώ, μία κάμερα ασφαλείας, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, 191 μάσκες κάλυψης προσώπου και 26 μανδύες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις