Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Γυναίκα συνελήφθη για εμπόριο βρεφών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναίκα συνελήφθη για εμπόριο βρεφών

Του Πέτρου Καρσιώτη Μια 55χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία συνελήφθη με βάση ευρωπαϊκό ένταλμα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έφερνε νεαρές συμπατριώτισσες της στην Αθήνα να γεννήσουν και στη συνέχεια πουλούσαν τα μωρά τους έναντι χιλιάδων ευρώ. Το ένταλμα που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί  του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής είχε δοθεί από […]

emporio-brefwn-tha-ekanes-ta-panta-gia-ena-mwro.w_hr

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια 55χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία συνελήφθη με βάση ευρωπαϊκό ένταλμα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έφερνε νεαρές συμπατριώτισσες της στην Αθήνα να γεννήσουν και στη συνέχεια πουλούσαν τα μωρά τους έναντι χιλιάδων ευρώ.

Το ένταλμα που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί  του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής είχε δοθεί από τη βουλγαρική Δικαιοσύνη η οποία και ζητά από την Ελλάδα την έκδοσή της στη χώρα της για παράνομη διακίνηση ανθρώπων.

Η συλληφθείσα με βάση όσα αναφέρονται στο ευρωπαϊκό ένταλμα, από το 2010 έως το 2013, αποτέλεσε μέλος εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιούμενη στην Βουλγαρία και στην Ελλάδα, προέβαινε σε παράνομη διακίνηση ανθρώπων καθώς και σε εμπόριο βρεφών.

Ειδικότερα από το 2011 έως το 2013, έφερνε στην Αθήνα η σε άλλες πόλεις της χώρας νεαρές εγκύους, που βρίσκονταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και έναντι αμοιβής, έπαιρναν τα βρέφη και μέσω άλλων κυκλωμάτων τα πουλούσαν με τιμές που ξεπερνούσαν και τα 10.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις