Αθήνα

°C

Σάββατο

31

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αντιμέτωποι με τον νόμο οι νεαροί που πότισαν μπύρα τον αλιγάτορα (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Αντιμέτωποι με τον νόμο οι νεαροί που πότισαν μπύρα τον αλιγάτορα (pics)

Αντιμέτωποι με κατηγορίες βασανισμού είναι δύο νεαροί Αμερικανοί από την Νότια Καρολίνα, οι οποίοι έπιασαν έναν μικρό αλιγάτορα και τον «πότισαν» μπύρα. Η φωτογραφία τους ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών Ο Joseph Andrew Floyd Jr., 20 ετών και ο Zachary Lloyd Brown, 21 ετών, από το Ridgeland, κατηγορούνται για […]

cnn

Αντιμέτωποι με κατηγορίες βασανισμού είναι δύο νεαροί Αμερικανοί από την Νότια Καρολίνα, οι οποίοι έπιασαν έναν μικρό αλιγάτορα και τον «πότισαν» μπύρα. Η φωτογραφία τους ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών

Ο Joseph Andrew Floyd Jr., 20 ετών και ο Zachary Lloyd Brown, 21 ετών, από το Ridgeland, κατηγορούνται για βασανισμό της άγριας ζωής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Φυσικών Πόρων της αμερικάνικης πολιτείας.

Οι νεαροί ανέβασαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο. «Λάβαμε πολλά e-mails και τηλεφωνήματα για το συμβάν. Ο κόσμος έβγαλε φωτογραφία την εικόνα από λογαριασμούς στο Snapchat», είπε η Kyndel McConchie, εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Φυσικών Πόρων.

Οι φωτογραφίες ήταν έξι, σε μία εξ’ αυτών οι νεαροί σφίγγουν τον αλιγάτορα από τον λαιμό καθώς χύνουν την μπύρα και σε άλλη φαίνονται να φυσούν καπνό στο πρόσωπό του.

«Οι αλιγάτορες προστατεύονται από το κρατικό δίκαιο, ακόμη και τον ομοσπονδιακό νόμο σε περίπτωση που συγκαταλέγονται στα είδη υπό εξαφάνιση, χάρις στην ομοιότητα τους με άλλους υπό εξαφάνιση κροκοδείλους στον κόσμο», είπε ο Jay Butfiloski, μέλος του τμήματος για αλιγάτορες της Υπηρεσίας.

Οι «έξυπνοι» νεαροί, το πιθανότερο είναι να πληρώσουν πρόστιμο 300 δολαρίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις