Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σήμερα φτιάχνουμε ρολό ομελέτας μέσα σε ελάχιστα λεπτά!
PLUS

Σήμερα φτιάχνουμε ρολό ομελέτας μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Με αυτή την συνταγή θα ξετρελαθείτε. Τα ρολά ομελέτας, μπορείτε να τα φτιάξετε ως κύριο πιάτο, καθώς είναι και θρεπτικότατο, αλλά και ως ορεκτικό για να ξετρελάνετε τους φίλους σας. Θέλετε ελάχιστα λεπτά και υλικά, που υπάρχουν πάντα στο ψυγείο σας! Υλικά 4 αυγά 50 γραμμάρια καπνιστή γαλοπούλα 50 γραμμάρια καπνιστό τυρί 2 κουταλιές της […]

rotolo-di-frittata-con-mortadella-e-scamorza-11

Με αυτή την συνταγή θα ξετρελαθείτε.

Τα ρολά ομελέτας, μπορείτε να τα φτιάξετε ως κύριο πιάτο, καθώς είναι και θρεπτικότατο, αλλά και ως ορεκτικό για να ξετρελάνετε τους φίλους σας.

Θέλετε ελάχιστα λεπτά και υλικά, που υπάρχουν πάντα στο ψυγείο σας!

Υλικά

4 αυγά

50 γραμμάρια καπνιστή γαλοπούλα

50 γραμμάρια καπνιστό τυρί

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

2 κουταλιές ψίχουλα ψωμιού

λίγο ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε το μαϊντανό, τη φρυγανιά, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί με λίγο λάδι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά, έχοντας κατά νου ότι ο χρόνος και η θερμοκρασία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το φούρνο σας. Εντωμεταξύ κόβουμε σε ροδέλες το τυρί και τη γαλοπούλα.

Βγάζουμε την ομελέτα από το φούρνο, τη γεμίζουμε με τις ροδέλες του τυριού και της καπνιστής γαλοπούλας και την τυλίγουμε ώστε να γίνει ένα ρολό, κλείνοντας τα δυο άκρα. Τοποθετούμε το ρολό ομελέτας σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 με 15  λεπτά. Όταν είναι έτοιμο κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις