Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις: Με μαύρο μαντήλι η Μελάνια στο Βατικανό (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις: Με μαύρο μαντήλι η Μελάνια στο Βατικανό (pics)

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγο του Μελάνια πέρασαν τις πύλες του Βατικανού και η Πρώτη Κυρία κατάφερε πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις. Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα μαύρο μαντήλι στο κεφάλι της αφού σύμφωνα με το πρωτόκολλο στο Βατικανό όλες οι γυναίκες που εμφανίζονται μπροστά στον Ποντίφικα οφείλουν να φορούν μακρύ μαύρο φόρεμα με […]

melania8_506_355

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγο του Μελάνια πέρασαν τις πύλες του Βατικανού και η Πρώτη Κυρία κατάφερε πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις.

melania4

Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα μαύρο μαντήλι στο κεφάλι της αφού σύμφωνα με το πρωτόκολλο στο Βατικανό όλες οι γυναίκες που εμφανίζονται μπροστά στον Ποντίφικα οφείλουν να φορούν μακρύ μαύρο φόρεμα με μακριά επίσης μανίκια και να έχουν το κεφάλι καλυμμένο με μαύρο μαντίλι.

melania6

Στα λευκά επιτρέπεται να εμφανιστούν ενώπιον του προκαθήμενου της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας μόνο οι καθολικές βασίλισσες και πριγκίπισσες οι οποίες κάνουν χρήση του «privilegio del bianco», δηλαδή του προνομίου που τους δίνει το Βατικανό να παρουσιάζονται στον Πάπα ντυμένες με λευκή ενδυμασία.

Επόμενος σταθμός του ζεύγους είναι οι Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.

melania1 7 melania5 melania25 melania melania7
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις