Πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις: Με μαύρο μαντήλι η Μελάνια στο Βατικανό (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις: Με μαύρο μαντήλι η Μελάνια στο Βατικανό (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγο του Μελάνια πέρασαν τις πύλες του Βατικανού και η Πρώτη Κυρία κατάφερε πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις. Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα μαύρο μαντήλι στο κεφάλι της αφού σύμφωνα με το πρωτόκολλο στο Βατικανό όλες οι γυναίκες που εμφανίζονται μπροστά στον Ποντίφικα οφείλουν να φορούν μακρύ μαύρο φόρεμα με […]

24.05.2017 | 09:53

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγο του Μελάνια πέρασαν τις πύλες του Βατικανού και η Πρώτη Κυρία κατάφερε πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα μαύρο μαντήλι στο κεφάλι της αφού σύμφωνα με το πρωτόκολλο στο Βατικανό όλες οι γυναίκες που εμφανίζονται μπροστά στον Ποντίφικα οφείλουν να φορούν μακρύ μαύρο φόρεμα με μακριά επίσης μανίκια και να έχουν το κεφάλι καλυμμένο με μαύρο μαντίλι.

Στα λευκά επιτρέπεται να εμφανιστούν ενώπιον του προκαθήμενου της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας μόνο οι καθολικές βασίλισσες και πριγκίπισσες οι οποίες κάνουν χρήση του «privilegio del bianco», δηλαδή του προνομίου που τους δίνει το Βατικανό να παρουσιάζονται στον Πάπα ντυμένες με λευκή ενδυμασία.

Επόμενος σταθμός του ζεύγους είναι οι Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.

Exit mobile version