Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Τραμπ μας λέει πως το… διασκέδασε στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ μας λέει πως το… διασκέδασε στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος (pics)

Στην πρώτη του επίσκεψη ως Αμερικανός πρόεδρος στο Ισραήλ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem στην Ιερουσαλήμ για να τιμήσει τα εκατομμύρια των Εβραίων που βρήκαν φρικτό θάνατο από τους ναζί. Κι από ό,τι φαίνεται, το… διασκέδασε! Ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγος του Μελάνια Τραμπ […]

trump_jerusalem1_505_355

Στην πρώτη του επίσκεψη ως Αμερικανός πρόεδρος στο Ισραήλ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem στην Ιερουσαλήμ για να τιμήσει τα εκατομμύρια των Εβραίων που βρήκαν φρικτό θάνατο από τους ναζί.

Κι από ό,τι φαίνεται, το… διασκέδασε!

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγος του Μελάνια Τραμπ υπέγραψαν στο βιβλίων επισκεπτών: «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι εδώ με όλους μου τους φίλους. Τόσο υπέροχα και δεν θα ξεχάσω ποτέ!», ήταν το σχόλιο που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Raoul Wootliff σχολίασε με τον πιο ειρωνικό τρόπο: «Ξέχασε: Θα σας δω το άλλο καλοκαίρι» ήταν το εύστοχο και άκρως ειρωνικό σχόλιο του Ισραηλινού δημοσιογράφου.

Παρακάτω, σχολιάζει- πάλι ειρωνικά- και τη λέξη “great” που ο Τραμπ χρησιμοποιεί συχνά. Εδώ όμως, δεν κόλλαγε με τίποτα.

Για το New York Magazine, το μήνυμα του Τραμπ μοιάζει περισσότερο με… παιδικό λεύκωμα

Ο Wootliff όμως, θυμήθηκε και το μήνυμα που είχε αφήσει ο Ομπάμα όταν επισκέφτηκε το Ισραήλ το 2013. «Νιώθω ταπεινός και εμπνευσμένος να επισκέπτομαι τον οραματιστή που ξεκίνησε την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Είθε οι δυο χώρες να έχουν το ίδιο όραμα και την ίδια θέληση να εξασφαλίσουν την ειρήνη και την ευημερία για τις επόμενες γενιές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις