Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το τερματίζει ο Παπαχριστόπουλος: “Αν το έγκλημα είναι η καθυστέρηση τριών εβδομάδων, καταδικάστε μας”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τερματίζει ο Παπαχριστόπουλος: “Αν το έγκλημα είναι η καθυστέρηση τριών εβδομάδων, καταδικάστε μας”

Τερματίζει την δήλωση του πως «είναι θέμα ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, να βγει η χώρα απ’ το τούνελ» ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος δηλώνοντας την Τρίτη ότι «η συμφωνία έχει λήξει, αυτή είναι η γνώμη μου και η αίσθησή μου, με κάποια παράταση». Κατά τον ίδιο «το χρέος θα απομειωθεί 20% με τα μεσοπρόθεσμα […]

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος  μιλάει από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων», Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Τερματίζει την δήλωση του πως «είναι θέμα ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, να βγει η χώρα απ’ το τούνελ» ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος δηλώνοντας την Τρίτη ότι «η συμφωνία έχει λήξει, αυτή είναι η γνώμη μου και η αίσθησή μου, με κάποια παράταση».

Κατά τον ίδιο «το χρέος θα απομειωθεί 20% με τα μεσοπρόθεσμα και 20% με τα μακροπρόθεσμα γύρω στα 40 με 60 εκατομμύρια σε βάθος χρόνου».

Mιλώντας στα Παραπολιτικά FM είπε ότι «όλα αυτά, όλα δεν μπήκε ποτέ θέμα να γίνουνε πριν από την λήξη του προγράμματος το 2018».

Συνεχίζει μάλιστα τις προβλέψεις και αυτή την φορά βλέπει πως «το αργότερο στις 15 Ιούνιου που είναι η σύγκληση του Eurogroup, το ΔΝΤ θα δηλώσει ότι συμμετέχει, ο Ντράγκι θα μας βάλει στην ποσοτική χαλάρωση και νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τον Ιούλιο να γίνει και μια δοκιμαστική έξοδος της χώρας στις αγορές».

«Αν το έγκλημα είναι η καθυστέρηση τριών εβδομάδων καταδικάστε μας, εγώ πιστεύω ότι θα λήξουνε όλα σωστά» κατέληξε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις