Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μήνυμα Γιαννακόπουλου λίγο πριν τoν μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μήνυμα Γιαννακόπουλου λίγο πριν τoν μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας

Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, την ημέρα του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε. Ο σκληρός του Παναθηναϊκού ανήρτησε διάφορες φωτογραφίες που απεικονίζουν τους χορηγούς της διοργάνωσης από την πλευρά της Τουρκίας, την «Turkish Airlines», «Dogus Group» και «Turkey Home». «Πώς να μην είναι κάποιος […]

γιαννακόπουλος-σεφ

Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, την ημέρα του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.

Ο σκληρός του Παναθηναϊκού ανήρτησε διάφορες φωτογραφίες που απεικονίζουν τους χορηγούς της διοργάνωσης από την πλευρά της Τουρκίας, την «Turkish Airlines», «Dogus Group» και «Turkey Home».

«Πώς να μην είναι κάποιος με τον γαύρο σήμερα;», σχολιάζει κάτω από το κολάζ ο Γιαννακόπουλος κάνοντας σαφές πως στηρίζει τους «Ερυθρόλευκους» στον αποψινό αγώνα.

Οπαδός του Παναθηναϊκού, όταν του είπε πως οι φίλοι του Ολυμπιακού υποστήριξαν την ΤΣΣΚΑ στον τελικό του 2009 ο Γιαννακόπουλος απάντησε: «Αυτή είναι, φίλε, η διαφορά μας από τους γαύρους».

untitled
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις