Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μυστήρια εξαφάνιση αεροπλάνου στο Τρίγωνο των Βερμούδων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήρια εξαφάνιση αεροπλάνου στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μικρό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με προορισμό τη Φλόριντα, σε περιοχή κοντά στις Μπαχάμες. Το μικρό αεροπλάνο, που είχε απογειωθεί από το Πουέρτο Ρίκο, μετέφερε δύο ανήλικα παιδιά και τους γονείς τους και είχε προορισμό το Τίτουσβιλ στη Φλόριντα. Οι διασώστες έχουν ήδη αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα Νάθαν […]

ImageHandlerSG6EW530

Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μικρό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με προορισμό τη Φλόριντα, σε περιοχή κοντά στις Μπαχάμες.

Το μικρό αεροπλάνο, που είχε απογειωθεί από το Πουέρτο Ρίκο, μετέφερε δύο ανήλικα παιδιά και τους γονείς τους και είχε προορισμό το Τίτουσβιλ στη Φλόριντα.

Οι διασώστες έχουν ήδη αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα Νάθαν Ούρλιχ, της μητέρας Τζένιφερ Μπλούμιν και των δύο παιδιών της ηλικίας 4 και 10 ετών.

Τα ίχνη του αεροπλάνου χάθηκαν πάνω από την περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων, ανατολικά του νησιού Eleuthera, στο αρχιπέλαγος που βρίσκονται οι  Μπαχάμες. Όταν το αεροπλάνο εξαφανίστηκε, βρισκόταν στα 24.000 πόδια ύψος.

Τα συνεργεία διάσωσης δεν έχουν βρει το παραμικρό στοιχείο, με την υπόθεση να φέρνει στο προσκήνιο τις μυστήριες εξαφανίσεις στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις