Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

22

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαχριστόπουλος: “Τα μέτρα θα τα ψηφίσουμε οπωσδήποτε” (video)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος: “Τα μέτρα θα τα ψηφίσουμε οπωσδήποτε” (video)

Tη βεβαιότητα του πως όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ψηφίσουν τα μέτρα, εκφράζει μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος. “Τα μέτρα θα ψηφιστούν, δεν τίθεται θέμα μη ψήφισης για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ” δηλώνει ο κ. Παπαχριστόπουλος. “Έχουμε κάνει συμβιβασμούς μπροστά στο στόχο της εξόδου της χώρας στις αγορές. […]

UgNsuKeo2xMxtPjLrR5t

Tη βεβαιότητα του πως όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ψηφίσουν τα μέτρα, εκφράζει μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

“Τα μέτρα θα ψηφιστούν, δεν τίθεται θέμα μη ψήφισης για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ” δηλώνει ο κ. Παπαχριστόπουλος.

“Έχουμε κάνει συμβιβασμούς μπροστά στο στόχο της εξόδου της χώρας στις αγορές. Είμαστε αδύναμος κρίκος και όταν είσαι αδύναμος κρίκος ο νικητής σου επιβάλλει τους όρους. Πιστεύω όμως το αποτέλεσμα για την χώρα θα είναι θετικό”.

“Έχουμε κάνει λάθη και εμείς, και υπερβολές είπαμε, και άγνοια κινδύνου είχαμε, αλλά δεν βάλαμε το χέρι στο μέλι” τονίζει .

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτηρίζει πολύ σημαντικά τα αντίμετρα και εκφράζει την πεποίθηση του πως θα ισχύσουν δίχως να ξεπεραστεί ο στόχος 3,5% του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Σχετικά με το χρέος, ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστηρίζει πως θα δοθεί λύση, αλλιώς “θα είναι τρέλα να βάλει κάποιος φωτιά στην βενζίνη”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις