Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο διασωληνομένος- Αναζητούν τα αίτια του εκτροχιασμού (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο διασωληνομένος- Αναζητούν τα αίτια του εκτροχιασμού (pics-vid)

Στους τρεις ανέρχεται ο αριθμός των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα με τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στην περιοχή του Άδενδρου. Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Παπανικολάου, Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τραυματίας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος κατέληξε. Δυο ακόμη τραυματίες είναι σε βαριά κατάσταση ενώ άλλοι τέσσερις φέρουν ελαφρά τραύματα. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ […]

τρε

Στους τρεις ανέρχεται ο αριθμός των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα με τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στην περιοχή του Άδενδρου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Παπανικολάου, Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τραυματίας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος κατέληξε.

Δυο ακόμη τραυματίες είναι σε βαριά κατάσταση ενώ άλλοι τέσσερις φέρουν ελαφρά τραύματα.

τ2

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όλη η σιδηροδρομική οικογένεια εκφράζει «τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Στο μεταξύ έχουν κινητοποιηθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και αναζητούν τα αίτια του εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας. 

τ1

Εμπειρογνώμονες βρίσκονται στο σημείο, ενώ εξετάζονται και μάρτυρες -επιβάτες του μοιραίου τρένου.

ImageHandler

Στα νοσοκομεία όπου έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες έχουν σπεύσει στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις