Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυτοί οι ληστές, έσπασαν κάθε ρεκόρ ηλιθιότητας! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοί οι ληστές, έσπασαν κάθε ρεκόρ ηλιθιότητας! (video)

Από όσο ξέρουμε, οι ληστείες στηρίζονται σε κάποιο σχέδιο, έστω κι αν αυτό αποτύχει και οι «απρόσεκτοι» καταλήξουν πίσω από τα κάγκελα. Αυτή η ληστεία όμως στο Μπράντφορντ της Αγγλίας, όχι μόνο δεν ήταν οργανωμένη, αλλά οι δράστες είχαν τέτοια άνεση, που μόνο χαζούς μπορεί να τους χαρακτηρίσει κανείς. Λίγες  ημέρες πριν, τρεις νεαροί αποφάσισαν […]

402869da00000578-4491458-image-a-51_1494411451592

Από όσο ξέρουμε, οι ληστείες στηρίζονται σε κάποιο σχέδιο, έστω κι αν αυτό αποτύχει και οι «απρόσεκτοι» καταλήξουν πίσω από τα κάγκελα.

Αυτή η ληστεία όμως στο Μπράντφορντ της Αγγλίας, όχι μόνο δεν ήταν οργανωμένη, αλλά οι δράστες είχαν τέτοια άνεση, που μόνο χαζούς μπορεί να τους χαρακτηρίσει κανείς.

Λίγες  ημέρες πριν, τρεις νεαροί αποφάσισαν να κλέψουν το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών 02 στο δυτικών Γιορκσάιρ, μέρα μεσημέρι, την ώρα που ήταν ανοιχτό.

Την ώρα λοιπόν που προσπαθούσαν να αρπάξουν τα iPads που υπήρχαν στο ειδικό desk για τους πελάτες, ένας υπάλληλος του καταστήματος τους κατέγραφε με το κινητό του, χωρίς να καταλάβουν τίποτα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, δεν είχε καλύψει κανένας το πρόσωπο του, με αποτέλεσμα να είναι θέμα ημερών για τους αστυνομικούς να τους εντοπίσουν.

Ειδικά τον έναν, που τον βλέπουμε φάτσα κάρτα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις