Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Προσοχή! Συναγερμός στην Ελλάδα για φονικό παιχνίδι στο ίντερνετ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσοχή! Συναγερμός στην Ελλάδα για φονικό παιχνίδι στο ίντερνετ

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αρμόδιες Αρχές στη χώρα μας εξαιτίας ενός επικίνδυνου διαδικτυακού παιχνιδιού που εξαπλώνεται σαν «ιός» σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ρωσία, η Βρετανία, η Γαλλία και το Βέλγιο. Μετά τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εξέδωσε ανακοίνωση για τη θανατηφόρα «μόδα» που σαρώνει στο διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες, χθες και […]

blue whale

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αρμόδιες Αρχές στη χώρα μας εξαιτίας ενός επικίνδυνου διαδικτυακού παιχνιδιού που εξαπλώνεται σαν «ιός» σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ρωσία, η Βρετανία, η Γαλλία και το Βέλγιο. Μετά τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εξέδωσε ανακοίνωση για τη θανατηφόρα «μόδα» που σαρώνει στο διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες, χθες και το Χαμόγελο του Παιδιού χτύπησε το… καμπανάκι του κινδύνου και να επιστήσει την προσοχή των γονιών.

Όσοι συμμετέχουν στο φονικό παιχνίδι υποβάλλονται υπό τις οδηγίες ανώνυμων «game masters» σε επικίνδυνες δοκιμασίες επί 50 ημέρες.

Σε όσα καλούνται να κάνουν συμπεριλαμβάνονται το να αναρριχηθούν σε γέφυρες ή να αποτυπώσουν μια σκηνή ταινίας τρόμου σε πραγματικό χρόνο και πεδίο.

Σε άλλες περιπτώσεις οι «εγκέφαλοι» καλούν τους συμμετέχοντες να χαράξουν λέξεις και σύμβολα στα χέρια τους, ή να δέσουν μια θηλιά στον λαιμό τους και να κινηματογραφήσουν τον εαυτό τους ενώ είναι στο όριο του πνιγμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις