Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / “Πανικός” με τον Πάνο Καμμένο στο Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Πανικός” με τον Πάνο Καμμένο στο Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός (pic)

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία του Πάνου Καμμένου στον 4ο τελικό του πόλο Γυναικών ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και στον Ολυμπιακό. Στα social media έχει ξεσπάσει «πόλεμος» για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ο κ.Καμμένος βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του γυναικείου πόλο ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, μιας και […]

1686619

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία του Πάνου Καμμένου στον 4ο τελικό του πόλο Γυναικών ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και στον Ολυμπιακό. Στα social media έχει ξεσπάσει «πόλεμος» για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο κ.Καμμένος βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του γυναικείου πόλο ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, μιας και η αδερφή του είναι προπονήτρια της πρώτης.

Με τον Πάνο Καμμένο, λοιπόν, στο κολυμβητήριο, υπήρξαν έντονοι διάλογοι μεταξύ αυτού και οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν επίσης εκεί. Μάλιστα, ο Υπουργός αντέδρασε έντονα ακόμα και στις αποδοκιμασίες και σύμφωνα με όσους ήταν εκεί προχώρησε και σε χειρονομίες προς τους φίλους του Ολυμπιακού.

Δείτε τα post του Κώστα Καραπαπά, υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις