Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Βίντεο αποκαλύπτει πώς η Μπριζίτ «κουμαντάρει» τον Μακρόν
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Βίντεο αποκαλύπτει πώς η Μπριζίτ «κουμαντάρει» τον Μακρόν

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το ποιος είναι το «αφεντικό» στη σχέση του Εμανουέλ Μακρόν με την πολυσυζητημένη Μπριζίτ που έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλά ΜΜΕ, επειδή είναι πολύ μεγαλύτερή του. Αποκαλυπτικό είναι το ντοκιμαντέρ που κατέγραψε την οκτάμηνη προεκλογική εκστρατεία του νέου προέδρου της Γαλλίας. Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που ακολουθεί, λίγο πριν συσκεφθεί […]

emmanuel-macron-brigitte-trogneux

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το ποιος είναι το «αφεντικό» στη σχέση του Εμανουέλ Μακρόν με την πολυσυζητημένη Μπριζίτ που έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλά ΜΜΕ, επειδή είναι πολύ μεγαλύτερή του. Αποκαλυπτικό είναι το ντοκιμαντέρ που κατέγραψε την οκτάμηνη προεκλογική εκστρατεία του νέου προέδρου της Γαλλίας.

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που ακολουθεί, λίγο πριν συσκεφθεί με τους συνεργάτες του, ο Μακρόν γυρνάει προς το μέρος της Μπριζίτ και εκφράζει την επιθυμία να φάει λίγη σοκολάτα.

Ωστόσο, η αντίδραση της συζύγου του ήταν αρνητική: «Όχι, δεν θέλω να τρως τέτοια πράγματα!» με τον Μακρόν να χαμογελάει με πικρία λέγοντας: «Αλήθεια;» και στη συνέχεια να αλλάζει συζήτηση και να επανέρχεται στη στρατηγική για την προεκλογική του εκστρατεία.

Το σχετικό απόσπασμα εκτυλίσσεται στα πρώτα καρέ του βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις