Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Θρίλερ στη Νίκαια: Γνωστός μπράβος κρυβόταν στο πατάρι- Απείλησε ζευγάρι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίλερ στη Νίκαια: Γνωστός μπράβος κρυβόταν στο πατάρι- Απείλησε ζευγάρι

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στη Νίκαια, σε διώροφη μονοκατοικία στην οδό Πέτρου Ράλλη 392. Το ζευγάρι Πακιστανών που μένει στο ισόγειο, κατήγγειλε στις Αρχές ότι η ιδιοκτήτρια, που μένει στον πρώτο όροφο έφερε δύο «φουσκωτούς» για να νοικιάσουν το σπίτι. Ο ένας μπράβος, είχε όπλο και απείλησε μάλιστα τον Πακιστανό. Στο σημείο έφτασε αμέσως […]

Ν_1

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στη Νίκαια, σε διώροφη μονοκατοικία στην οδό Πέτρου Ράλλη 392.

Το ζευγάρι Πακιστανών που μένει στο ισόγειο, κατήγγειλε στις Αρχές ότι η ιδιοκτήτρια, που μένει στον πρώτο όροφο έφερε δύο «φουσκωτούς» για να νοικιάσουν το σπίτι.

Ο ένας μπράβος, είχε όπλο και απείλησε μάλιστα τον Πακιστανό. Στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία, όπου προσήγαγε τον έναν «φουσκωτό» που περίμενε έξω από το σπίτι, ενώ περίμενε εντολή να μπει στο σπίτι για να βρει τον ένοπλο.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ τελικά μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν τον ένοπλο άντρα στο πατάρι και τον συνέλαβαν.

Από τα στοιχεία του προέκυψε ότι είναι 34χρονος γνωστός μπράβος της περιοχής και τον έφερε η ιδιοκτήτρια για να διώξει το ζευγάρι από το σπίτι.

Το 2009 είχε κατηγορηθεί για δολοφονία γνωστού ιδιοκτήτη μπαρ στους Αμπελόκηπους, ενώ δύο χρόνια μετά επιχείρησαν άγνωστοι να τον δολοφονήσουν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις