Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ελληνίδα… τουρίστρια συνελήφθη στο αεροδρόμιο με ναρκωτικά (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνίδα… τουρίστρια συνελήφθη στο αεροδρόμιο με ναρκωτικά (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη H Ελληνίδα «τουρίστρια», που όπως προέκυπτε από τα ταξιδιωτικά της έγγραφα έφθανε στην Αθήνα αεροπορικώς από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης, στα σακίδια πλάτης έκρυβε «παραισθήσεις», δηλαδή μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης! Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών καθώς  η 49χρονη γυναίκα έφθανε στο αεροδρόμιο των Σπάτων, την έκριναν ύποπτη και την κάλεσαν για έλεγχο. […]

09052017gadakokaini002

Του Πέτρου Καρσιώτη

H Ελληνίδα «τουρίστρια», που όπως προέκυπτε από τα ταξιδιωτικά της έγγραφα έφθανε στην Αθήνα αεροπορικώς από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης, στα σακίδια πλάτης έκρυβε «παραισθήσεις», δηλαδή μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης!

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών καθώς  η 49χρονη γυναίκα έφθανε στο αεροδρόμιο των Σπάτων, την έκριναν ύποπτη και την κάλεσαν για έλεγχο.

Μέσα στα τρία σακίδια πλάτης και κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένα τοιχώματα,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν τρία κιλά και 565 γραμμάρια κοκαΐνης.

09052017gadakokaini003

Μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από την  έρευνα διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα,  αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης), από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Οι ανάλογοι και καθημερινοί έλεγχοι της Δίωξης ναρκωτικών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έχουν αποφέρει ως τώρα συλλήψεις ανδρών και γυναικών, στην πλειοψηφία τους αλλοδαπών, οι οποίοι χρησιμοποιούνται από τα καρτέλ ως «βαποράκια» μεταφορά των ναρκωτικών.

09052017gadakokaini001

Από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

Τα συνήθη δρομολόγια ξεκινούν από χώρες της Λατινικής Αμερικής και μέσω κάποιας Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας φθάνουν στην Αθήνα, όπου σύμφωνα με το σχέδιο των εγκεφάλων περιμένουν τηλεφώνημα για το σε ποιον θα παραδώσουν τα ναρκωτικά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις