Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δείτε τον Έλληνα που συνελήφθη στην Αλβανία για κατασκοπεία (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τον Έλληνα που συνελήφθη στην Αλβανία για κατασκοπεία (vid)

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση «κατασκοπείας» με τον Έλληνα που συνελήφθη στην Αλβανία. Η αλβανική τηλεόραση μεταδίδει ότι ο συλληφθείς με την κατηγορία της κατασκοπείας ονομάζεται Ηρακλής Δραγούνης του Ιωάννη και έχει γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1965. Όπως αναφέρει η αλβανική αστυνομία, ο 52χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο και έχει ήδη έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία. […]

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση «κατασκοπείας» με τον Έλληνα που συνελήφθη στην Αλβανία. Η αλβανική τηλεόραση μεταδίδει ότι ο συλληφθείς με την κατηγορία της κατασκοπείας ονομάζεται Ηρακλής Δραγούνης του Ιωάννη και έχει γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1965.

Όπως αναφέρει η αλβανική αστυνομία, ο 52χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο και έχει ήδη έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία. Η αλβανική τηλεόραση δημοσίευσε μάλιστα βίντεο με εξοπλισμό, που έφερε μαζί του ο 52χρονος.

Οι αλβανικές αρχές αναφέρουν μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που κατασχέθηκε τέτοιος εξοπλισμός στη χώρα. Ο Ηρακλής Δραγούνης έχει επισκεφθεί την Αλβανία ακόμη 10 φορές στο παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις