Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία: 45χρονος πέθανε στην καφετέρια γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία: 45χρονος πέθανε στην καφετέρια γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Ακόμη ένας θάνατος καταγράφεται στην χώρα μας, από την έλλειψη ΕΚΑΒ και προσωπικού. Ένας 45χρονος έσβησε, στα χέρια των φίλων του σε ένα καφέ στην πλατεία Ειρήνης, στο Κιλκίς. Ο άτυχος άντρας, υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα Μονακό- Γιουβέντους το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Το μόνο που κατάφερε να πει είναι […]

ekab_11

Ακόμη ένας θάνατος καταγράφεται στην χώρα μας, από την έλλειψη ΕΚΑΒ και προσωπικού. Ένας 45χρονος έσβησε, στα χέρια των φίλων του σε ένα καφέ στην πλατεία Ειρήνης, στο Κιλκίς.

Ο άτυχος άντρας, υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα Μονακό- Γιουβέντους το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Το μόνο που κατάφερε να πει είναι πως δεν αισθάνεται καλά κι αμέσως φίλοι και θαμώνες κάλεσαν το ΕΚΑΒ, χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο eidisis.gr, το κέντρο του ΕΚΑΒ – η κλήση απευθύνεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης καθώς  δεν υπάρχει αντίστοιχο στο Κιλκίς – αφού ζήτησε διευκρινίσεις “που βρίσκεται η πλατεία Ειρήνης” όπου προσκλήθηκε, απάντησε ότι “το ασθενοφόρο έρχεται”.

Λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ ο 45χρονος έσβηνε, τηλεφώνησαν πάλι στο ΕΚΑΒ όπου τους είπαν πως το ασθενοφόρο έρχεται.
Δεκαπέντε λεπτά μετά, τηλεφωνούν ξανά, για να ακούσουν πως «δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο γιατί τα δυο που υπάρχουν βρίσκονται σε διακομιδές ισάριθμων περιστατικών σε δυο χωριά του Κιλκίς».

Ο ασθενής μεταφέρθηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Κιλκίς κι εκεί  παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή,  διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά ύστερα από τη νεκροψία που θα γίνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις