Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του 32χρονου σε εργατικό ατύχημα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του 32χρονου σε εργατικό ατύχημα

Του Πέτρου Καρσιώτη Συλλήψεις για το τραγικό εργατικό δυστύχημα στην Παναγοπούλα Αιγιαλείας που στοίχισε τη ζωή στον 32χρονο εργαζόμενο Γιάννη Καυκιά. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, συνελήφθησαν  ο υπεύθυνος εργοδηγός και  χειριστής μηχανήματος έργων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής […]

kaykias3

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συλλήψεις για το τραγικό εργατικό δυστύχημα στην Παναγοπούλα Αιγιαλείας που στοίχισε τη ζωή στον 32χρονο εργαζόμενο Γιάννη Καυκιά.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, συνελήφθησαν  ο υπεύθυνος εργοδηγός και  χειριστής μηχανήματος έργων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας «χθες το πρωί στην Παναγοπούλα Αιγιαλείας, κατά την εκτέλεση εργασιών, εντός εργοταξιακής ζώνης, έλαβε χώρα εργατικό ατύχημα κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 32χρονος  εργάτης».

kaykias2_473_355

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει  ο τραγικός θάνατος του Γιάννη Καυκιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου, στο εργατικό δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στην περιοχή της Παναγοπούλας, στα έργα για την κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής και της διπλής σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ.

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αποκολλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, την μεταφορά του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, και τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος κατέληξε από τα βαριά τραύματα του.

Ο Γιάννης Καυκιάς, εργαζόταν εδώ και χρόνια στα εργοτάξια και καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις