Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Τύφλα” ο Γιούνκερ στη Σύνοδο για το Κυπριακό! Δεν έβλεπε μπροστά του! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Τύφλα” ο Γιούνκερ στη Σύνοδο για το Κυπριακό! Δεν έβλεπε μπροστά του! (vid)

  «Κουρούμπελο» ήταν ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη Σύνοδο της Γενεύης για το Κυπριακό που έγινε τον Ιανουάριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο επικεφαλής της Κομισιόν προκάλεσε αναστάτωση στη σύνοδο με την προκλητική συμπεριφορά του. Οι πηγές που επικαλείται η εφημερίδα κατήγγειλαν ότι ο Γιούνκερ σκόνταφτε […]

 giounker

«Κουρούμπελο» ήταν ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη Σύνοδο της Γενεύης για το Κυπριακό που έγινε τον Ιανουάριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο επικεφαλής της Κομισιόν προκάλεσε αναστάτωση στη σύνοδο με την προκλητική συμπεριφορά του.

Οι πηγές που επικαλείται η εφημερίδα κατήγγειλαν ότι ο Γιούνκερ σκόνταφτε σε έπιπλα, μπουρδουκλωνόταν με ανθρώπους και έστηνε «πηγαδάκια» με νεαρής ηλικίας παριστάμενους στη σύσκεψη.

«Χτυπούσε πάνω σε αντικείμενα, πήγαινε σε νεαρούς εργαζομένους για συζήτηση. Η συμπεριφορά του ήταν περίεργη και λίγο ντροπιαστική για όλους», υποστήριξε πηγή που ήταν μπροστά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο επικεφαλής της ΕΕ βρίσκεται στα μαχαίρια με την Τερέζα Μέι, που κατηγορεί τις Βρυξέλλες ότι ανακατεύεται στις πρόωρες εκλογές του Ιουνίου.

Ο Γιούνκερ, φρόντισε να φουντώσει την κόντρα του με την βρετανική κυβέρνηση, λέγοντας την Παρασκευή λίγο πριν μια ομιλία του ότι θα μιλήσει στα γαλλικά γιατί «τα αγγλικά χάνουν τη σημασία τους σιγά-σιγά».

«Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στα αγγλικά και στα γαλλικά. Αλλά έκανα την επιλογή μου. Θα εκφραστώ στα γαλλικά, επειδή αργά αλλά σίγουρα τα αγγλικά χάνουν τη σημασία τους στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά.

Σε μια προσπάθεια να πείσει πως έκανε χιούμορ, πρόσθεσε: «το κάνω και επειδή στη Γαλλία έχουμε εκλογές την προσεχή Κυριακή και θα ήθελα να καταλάβουν τι λέω για την Ευρώπη και τις υπόλοιπες χώρες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις