Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Βάλτε ευτυχία στο σπίτι σας με λουλούδια και… κάτι ακόμη! (photos)
PLUS

Βάλτε ευτυχία στο σπίτι σας με λουλούδια και… κάτι ακόμη! (photos)

Ακόμα και με τα πιο απλά στοιχεία διακόσμησης, είναι πάντα ωραίο να βρίσκουμε νέους τρόπους για να τα κάνουμε να δείχνουν πιο εντυπωσιακά. Τι πιο ωραίο να φέρουμε στο σπίτι την άνοιξη με πολύχρωμα λουλούδια που θα στολίζουν τις γωνίες;  Για παράδειγμα, μία συγκεκριμένη τάση που παίζει πολύ σε Pinterest και Instagram, είναι να στολίζουν […]

thehomeissue_louloudia

Ακόμα και με τα πιο απλά στοιχεία διακόσμησης, είναι πάντα ωραίο να βρίσκουμε νέους τρόπους για να τα κάνουμε να δείχνουν πιο εντυπωσιακά.

Τι πιο ωραίο να φέρουμε στο σπίτι την άνοιξη με πολύχρωμα λουλούδια που θα στολίζουν τις γωνίες;  Για παράδειγμα, μία συγκεκριμένη τάση που παίζει πολύ σε Pinterest και Instagram, είναι να στολίζουν τα βάζα με λουλούδια επάνω σε vintage καρέκλες.

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πρωτότυπο ενώ μπορούμε να το ενισχύσουμε προσθέτοντας ακόμα και περιοδικά ή βιβλία ή ένα ωραίο ριχτάρι.

Αρκεί να υπάρχει φαντασία!

flowers-on-chair-8 flowers-on-chair-2 flowers-on-chair-3 flowers-on-chair-5 flowers-on-chair-4 flowers-on-chair-6 flowers-on-chair-9 flowers-on-chair-1 flowers-on-chair-7
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις