Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξεριζώθηκε το σκαλπ 12χρονης σε ατύχημα στο λούνα παρκ (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ξεριζώθηκε το σκαλπ 12χρονης σε ατύχημα στο λούνα παρκ (pics-vid)

Συγκλονίζει η 12χρονη Elizabeth Gilreath, ένα χρόνο μετά το φρικτό ατύχημα που είχε σε λούνα παρκ. Το άτυχο κορίτσι διασκέδαζε σε παιχνίδι του λούνα παρκ στη Νεμπράσκα όταν ξαφνικά μπλέχτηκαν τα μακριά μαλλιά της στο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να ξεριζωθεί το σκαλπ της. «Δεν με καθορίζουν τα σημάδια. Δεν πρέπει να ορίζουν κανέναν οι ουλές […]

ELIZABETH_636_355

Συγκλονίζει η 12χρονη Elizabeth Gilreath, ένα χρόνο μετά το φρικτό ατύχημα που είχε σε λούνα παρκ.

Το άτυχο κορίτσι διασκέδαζε σε παιχνίδι του λούνα παρκ στη Νεμπράσκα όταν ξαφνικά μπλέχτηκαν τα μακριά μαλλιά της στο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να ξεριζωθεί το σκαλπ της.

«Δεν με καθορίζουν τα σημάδια. Δεν πρέπει να ορίζουν κανέναν οι ουλές του», λέει στο WOWT. Η Elizabeth μιλά και για την στιγμή που άνοιξε τα μάτια της στο νοσοκομείο. Δίπλα της, ήταν η μητέρα της που δεν την είχε εγκαταλείψει δευτερόλεπτο.

«Της είπα ότι ένιωθα να έχει διαλυθεί το κεφάλι μου και μου εξήγησε τι είχε συμβεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει ένας χρόνος».

Η 12χρονη έχει κάνει χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι, μία επέμβαση στα μάτια, κάνει 28 μεταγγίσεις αίματος και 3 μεταμοσχεύσεις δέρματος. «Τώρα μπορώ να πιάσω τα μαλλιά μου αλογοουρά και μακραίνουν».

Η μητέρα της Virginia Cooksey έχει ανεβάσει ενημερώσεις για την υγεία της Elizabeth στο facebook από το περιστατικό.

«Η Lulu είναι πιο δυνατή από εμένα. Ο τρόπος που το χειρίζεται μου έδωσε δύναμη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις