Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλοι οι τηλεθεατές για το «στημένο» αγώνισμα στο Survivor!
LIFESTYLE

Έξαλλοι οι τηλεθεατές για το «στημένο» αγώνισμα στο Survivor!

Φωτιά… έχει πάρει το Twitter μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τη μάχη «Μαχητών» και «Διάσημων» για το ποιος θα αποκτήσει την πολυπόθητη ασυλία. Και αυτό γιατί το αγώνισμα που θα έκρινε από ποια ομάδα θα έπρεπε να αποχωρήσει ένα παίκτης, ήταν καθαρά δύναμης και τεχνικής. Αυτό, έκανε τους τηλεθεατές να πονηρευτούν, θεωρώντας ότι […]

survivor

Φωτιά… έχει πάρει το Twitter μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τη μάχη «Μαχητών» και «Διάσημων» για το ποιος θα αποκτήσει την πολυπόθητη ασυλία.

Και αυτό γιατί το αγώνισμα που θα έκρινε από ποια ομάδα θα έπρεπε να αποχωρήσει ένα παίκτης, ήταν καθαρά δύναμης και τεχνικής.

Αυτό, έκανε τους τηλεθεατές να πονηρευτούν, θεωρώντας ότι η παραγωγή «έστησε» το παιχνίδι, αφού η «δύναμη», είναι το στοιχείο των «Διάσημων».

Δηλαδή ότι το έκαναν αυτό για να αποχωρήσει σίγουρα κάποιος από τους «Μαχητές» αφού τους «Διάσημους» τους θέλουν για την ακροαματικότητα!

Φυσικά, αυτό το περιστατικό δεν το άφησε ασχολίαστο το Twitter, οι οποίοι ξέσκισαν τόσο την παραγωγή του Survivor, όσο και τον ΣΚΑΙ! Δείτε τα σχόλια:

Επιτέλους η παραγωγή του βρήκε ένα αγώνισμα για να κερδίσουν οι διάσημοι. Στο επόμενο επεισόδιο: Άρση Βαρών. Τόσο σικέ..

ΑΦΟΥ EΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΣΥΛΙΑΣ ΡΑΜΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΌΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΕΙ

Ντροπή γι αυτο που έγινε σήμερα. Για να μη φύγει άλλος διάσημος και πέσει η τηλεθέαση βρήκαν ένα αγώνισμα που τους συμφέρει.

Ο κουραδομαγκας Χραν ουτε χερι εδωσε να τον σηκωσει τον Τσανκ.Κατα τα αλλα ο Μάριος ειναι ο εγωιστης κλπ κλπ.

Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι ένα καραγκιοζιλίκι της παραγωγής για να φύγει ένας Μαχητής

Ευνοηστε λίγο ακόμα τους διάσημους να δω κατι… Μαλακες!

Στημένο αγώνισμα για να χάσουν οι μαχητές!! ΝΤΡΟΠΗ!!

Καρα-στημένο από ΟΛΟΥΣ το σημερινό. Άφησαν έξω Κώστα και έβαλαν Κινέζο? Βρωμάει παρά πολύ..

Ο Ντανος επιλέγει τον Μαριο!! Ο Μαριος συνήθως επιλέγει τον Κοκκινακη ή τον Χρανιώτη!! Αυτό δείχνει πολλά!!

Αγαπητή παραγωγή όταν κρατάτε για ασυλία ένα αγώνισμα που υπερισχύουν οι διάσημοι σε ικανότητες είναι τουλάχιστον ανήθικο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις