Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αποβλήθηκε 12χρονη σκακίστρια εξαιτίας… προκλητικού φορέματος! (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Αποβλήθηκε 12χρονη σκακίστρια εξαιτίας… προκλητικού φορέματος! (pics)

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μαλαισία, με το θέμα να φτάνει ακόμα και στην πολιτική σκηνή, με την απόφαση των διοργανωτών ενός σκακιστικού τουρνουά να αποβάλουν ένα 12χρονο κοριτσάκι, εξαιτίας της ενδυμασίας του. Σύμφωνα με τον προπονητή του κοριτσιού, ένας υπεύθυνος χαρακτήρισε το φόρεμα που φορούσε και το οποίο ήταν πάνω από το γόνατο ως «πολύ […]

ImageHandler

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μαλαισία, με το θέμα να φτάνει ακόμα και στην πολιτική σκηνή, με την απόφαση των διοργανωτών ενός σκακιστικού τουρνουά να αποβάλουν ένα 12χρονο κοριτσάκι, εξαιτίας της ενδυμασίας του.

Σύμφωνα με τον προπονητή του κοριτσιού, ένας υπεύθυνος χαρακτήρισε το φόρεμα που φορούσε και το οποίο ήταν πάνω από το γόνατο ως «πολύ αποπλανητικό». Η φωτογραφία της 12χρονης δημοσιεύτηκε στο Facebook και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων.
σχολικού πρωταθλήματος σε μία πόλη, νότια της Κουάλα Λουμπούρ.

723538d11cab8dc4b9680f2bd5ca7ad80f2129ee-tc-img-preview

Ο προπονητής του κοριτσιού, αναφέρει στο κείμενο που δημοσίευσε στο Facebook πως ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι της 12χρονης και της είπε ότι παραβίασε τους κανόνες ένδυσης της διοργάνωσης. Ο ίδιος υποστηρίζει πως το κορίτσι νιώθει μεγάλη ντροπή μετά το συμβάν. Οι διοργανωτές της είπαν να αγοράσει παντελόνι, όμως τα μαγαζιά είχαν κλείσει και η 12χρονη αποκλείστηκε από το σχολικό πρωτάθλημα.

Βουλευτές εξέφρασαν την οργή τους και άσκησαν κριτική στους διοργανωτές, ενώ η Ομοσπονδία Σκακιού ανέφερε πως εξετάζει το συμβάν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις