Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Οργανωμένη συμμορία κακοποιών “καθάρισε” μεζονέτα
ΕΛΛΑΔΑ

Οργανωμένη συμμορία κακοποιών “καθάρισε” μεζονέτα

Του Πέτρου Καρσιώτη Συμμορία διαρρηκτών «εκπόρθησε» τριώροφη μεζονέτα στη Βουλιαγμένη και κατάφερε να σηκώσει ολόκληρο θησαυρό. Οι δράστες της ληστρικής εισβολής που είχαν βάλει στο στόχαστρο την κατοικία, χτύπησαν ενώ οι ένοικοί της απουσίαζαν. Πλησίασαν, κατάφεραν να αφαιρέσουν τα εξωτερικά κάγκελα, βρέθηκαν στο εσωτερικό, απενεργοποίησαν το συναγερμό και έφθασαν ως το κύριο σπίτι. Παραβίασαν μία […]

CD2D51AB1B5687BF23F3F5DD2A97AF3A

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συμμορία διαρρηκτών «εκπόρθησε» τριώροφη μεζονέτα στη Βουλιαγμένη και κατάφερε να σηκώσει ολόκληρο θησαυρό.

Οι δράστες της ληστρικής εισβολής που είχαν βάλει στο στόχαστρο την κατοικία, χτύπησαν ενώ οι ένοικοί της απουσίαζαν.

Πλησίασαν, κατάφεραν να αφαιρέσουν τα εξωτερικά κάγκελα, βρέθηκαν στο εσωτερικό, απενεργοποίησαν το συναγερμό και έφθασαν ως το κύριο σπίτι.

Παραβίασαν μία ντουλάπα και από το εσωτερικό της σύμφωνα με πληροφορίες, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες στην αστυνομία, περιείχε τριακόσιες χρυσές λίρες.

Αφαίρεσαν επίσης με όλη τους την άνεση πολλά ασημικά, κοσμήματα μεγάλης αξίας και 1500 ευρώ σε μετρητά, που βρήκαν σε κάποιο σημείο της κατοικίας.

Οι ένοικοι όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν κάνει άνω κάτω τους χώρους και κατήγγειλαν τη ληστρική εισβολή στην αστυνομία Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις