Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / «Φωτιά» ο Αλέφαντος, «τελειώνει» Λεμονή, Καρντόσο και Καμπιάσο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Φωτιά» ο Αλέφαντος, «τελειώνει» Λεμονή, Καρντόσο και Καμπιάσο!

Νέο… ρεσιτάλ Νίκου Αλέφαντου για τον προπονητή και για τους παίκτες που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν και για τα λάθη που δεν πρέπει να κάνει ενώ ο γνωστός… κόουτς «πυροβολεί» και τον Ουζουνίδη για το «7-0» από τον Ίβιτς. Διαβάστε το άρθρο του όπως δημοσιεύτηκε στο sportdog.gr Καλά έκανε και χτύπησε […]

alefantos-geloyse-to-ghpedo-me-ton-paok

Νέο… ρεσιτάλ Νίκου Αλέφαντου για τον προπονητή και για τους παίκτες που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν και για τα λάθη που δεν πρέπει να κάνει ενώ ο γνωστός… κόουτς «πυροβολεί» και τον Ουζουνίδη για το «7-0» από τον Ίβιτς.

Διαβάστε το άρθρο του όπως δημοσιεύτηκε στο sportdog.gr

Καλά έκανε και χτύπησε τη νίκη με κανονική ομάδα ο Ολυμπιακός διότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, τον απειλούν με τάχα τιμωρίες, καλό είναι που πήρε στο τέλος του πρωταθλήματος όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούσε.

12 δοκάρια λέει ο Καρντόσο, είπε και καλά λόγια γι’ αυτόν ο Λεμονής, μην ασχολείστε, δεν είναι μόνο γκίνια, είναι τελειωμένη υπόθεση αυτός διότι η αργοπορία του δεν είναι γκίνια, σβήσανε τέτοια σέντερ φορ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το μεγαλύτερο έγκλημα θα είναι αν μείνει ο Καρντόσο στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει τόσο αργό φορ σε καμία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.

Επίσης με ρωτάει ο Σινάνογλου “Λεμονής ή ξένος προπονητής”. Η απάντησή μου είναι ξένος προπονητής 100%. Ξέρει τι κάνει ο Μαρινάκης που παίρνει ξένους τόσα χρόνια. Το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός επί Λεμονή δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο. Έκανε απλώς τα σωστά πράγματα μετά τα μεγάλα λάθη του Μπέντο. Αλλά από μπάλα τι είδαμε; Πάσα, πάσα, πάσα, και να βγαίνει ο Ολυμπιακός αργά από τη μία περιοχή στην άλλη. Μέχρι και ο Γκουαρντιόλα που το καθιέρωσε αυτό, έφαγε τα χαστούκια του και τιμωρήθηκε. Δεν βλέπεις τέτοια μπάλα πια από τις πετυχημένες ομάδες. Δείτε τι κάνει η Τσέλσι, τι κάνει η Γιουβέντους, τι κάνει η Ρεάλ, ακόμα και η Μπαρτσελόνα δεν παίζει πια έτσι. Παράλληλο ποδόσφαιρο είδα στον Ολυμπιακό. Τα εξτρέμ πρέπει να μάθουν να χώνονται και να σκοράρουν.

Από τους δανεικούς τους πολλούς που έχει ο Ολυμπιακός και τους ήδη κλεισμένους παίκτες, θα ξεχωρίσω ορισμένες περιπτώσεις σύμφωνα με τις ερωτήσεις του Θέμη.

Σιώπης: Δεν θέλω να βλέπω κοντό χαφ σε αυτή τη θέση του κόφτη. Για Ολυμπιακό μιλάμε. Δηλαδή θα έχεις Μάρτινς και Σιώπη και Μαρίν; Θα γελάει ο κόσμος. Από τον Πανιώνιο μόνο τον Ρισβάνη δέχομαι. Ούτε τον Γιαννιώτα που παίζει στην Κύπρο.

Όποιοι εκτιμούν και σέβονται τον πρόεδρο του Ολυμπιακού πρέπει να του πουν την αλήθεια: Αυτό το υλικό το τωρινό, ακόμα και τον Χερέρα να σηκώσεις από τον τάφο και να τον βάλεις να το προπονήσει, δεν τραβάει για μεγάλα πράγματα.

Το έχει πιάσει ο Μαρινάκης και συμφωνώ 1000000% μαζί του στις δηλώσεις που έκανε ότι θα γίνουν σπουδαίες μεταγραφές φέτος. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει παιδαράδες.

Ο μόνος από τον Πανιώνιο που μου αρέσει είναι ο Ρισβάνης. Αυτός μπορεί να αναδειχτεί με τη σωστή προπόνηση. Όχι όγκους και άλλα που λένε. Ένα πράγμα πρέπει να δουλέψει ο Ρισβάνης και τα άλλα θα έρθουν μόνα τους: 30άρια, 40άρια, 50άρια, να πάρει περισσότερη έκρηξη. Μπάλα ξέρει πολλή με τα πόδια, καλός στο κεφάλι, ελαφρύς είναι, όχι βαρύς, ψηλός είναι. Μπορεί να γίνει σεντερμπακάρα αν δουλέψει σωστά.

Και ο Ρέτσος πρέπει να δουλέψει 30άρια, 40άρια, 50άρια. Δεν επιτρέπεται στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ να του κάνει τέτοια κούρσα ο πιο βαρύς παίκτης της ΑΕΚ ο Αλμέιδα.

Τον Μανθάτη κακώς τον έσβησε ο Λεμονής. Αυτός πρέπει να δουλέψει σε σουτ, πολλά σουτ, απαλλαγή και σουτ. Μόνο η τελική ενέργεια του λείπει.

Ο Σιόβας, αυτός ναι. Μου αρέσει πολύ! Πρέπει να έρθει πίσω. Τον βλέπω τακτικά στην Ισπανία, είναι πολύτιμος για τη Λεγκανιές. Βασικότατος, πάει να τη σώσει, ο καλύτερος παίκτης της είναι. Στοπεράρα αριστεροπόδαρος. Ξέρει πολλή καλή μπάλα, κορμί, ύψος, και τον βλέπω βελτιωμένο και στην ταχύτητα, παίρνει καλές θέσεις.

Ο Καμπιάσο περπατάει, να φύγει πρέπει. Δεν μπορείς με ένα τέμπο σαν τζόκινγκ επί 90 λεπτά να τη βγάλεις στον Ολυμπιακό. Εγώ τον θαύμαζα πολύ στην Ίντερ. Όμως περπατάει πλέον.

Ο Κασάμι που λένε, ελάτε ρε παιδιά, περάσανε αυτοί από τον Ολυμπιακό και έφυγαν ως αποτυχημένοι. Είναι αργός ο Κασάμι, γι’ αυτό δεν παίζει στη Νότιγχαμ! Δεν παίζει στη 2η κατηγορία της Αγγλίας, σε μία ομάδα που αγωνίζεται να σωθεί. Εδώ μιλάμε για Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάμε τώρα στον τελικό του Κυπέλλου. Θα γίνει μεγάλη μάχη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τους βλέπω ισοδύναμους. Ο ΠΑΟΚ όμως έρχεται με φόρα διότι ήταν μεγάλη επιτυχία αυτό που έκανε με τον Παναθηναϊκό. Ο Ουζουνίδης τα έχασε όλα, τα γκρέμισε όλα. Έφαγες 7-0 από τον Ίβιτς κύριε σε δύο κολλητά ματς στην Τούμπα. Κι αυτά που λένε για τη διαιτησία εγώ τα ακούω βερεσέ. Το είδα το ματς. Ο Παναθηναϊκός έφταιξε πολύ περισσότερο από τον διαιτητή. Τους έκανε την αλλαγή με τον Μπίσεσβαρ ο Ίβιτς και ο Ουζουνίδης δεν έκανε τίποτα για να τον κλείσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις