Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Νύχτα τρόμου για ζευγάρι στο σπίτι τους στην Κατερίνη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νύχτα τρόμου για ζευγάρι στο σπίτι τους στην Κατερίνη

Πέτρος Καρσιώτης Αντιμέτωπο με τρεις κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι του στην Κατερίνη, βρέθηκε ένα ανδρόγυνο. Οι άγνωστοι, που φορούσαν κουκούλες στα κεφάλι, παραβίασαν μέσα στη νύχτα ένα από τα παράθυρα του σπιτιού και βρέθηκαν μέσα στο σπίτι την ώρα που τον ανδρόγυνο κοιμόταν. Ξύπνησαν ο 78χρονος και η 73χρονη σύζυγός του, από τους θορύβους και […]

14686605_10210503082123410_1392521335_n

Πέτρος Καρσιώτης

Αντιμέτωπο με τρεις κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι του στην Κατερίνη, βρέθηκε ένα ανδρόγυνο.

Οι άγνωστοι, που φορούσαν κουκούλες στα κεφάλι, παραβίασαν μέσα στη νύχτα ένα από τα παράθυρα του σπιτιού και βρέθηκαν μέσα στο σπίτι την ώρα που τον ανδρόγυνο κοιμόταν.

Ξύπνησαν ο 78χρονος και η 73χρονη σύζυγός του, από τους θορύβους και ξαφνικά βρέθηκαν απέναντι στους κακοποιούς οι οποίοι τους σημάδευαν με τα όπλα.

Τους ακινητοποίησαν και αφού έψαξαν όλα τα σημεία του σπιτιού κάνοντάς τα άνω κάτω βρήκαν το ποσό των 1500 ευρώ και έξι χρυσές λίρες και διέφυγαν.

Το έντρομο ανδρόγυνο μόλις οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι απομακρύνθηκαν ενημέρωσε την Αστυνομία.

Την έρευνα για τον εντοπισμό τους ανέλαβε η Ασφάλεια Κατερίνης σε συνεργασία με το εγκληματολογικό τμήμα το οποίο προσπάθησε να πάρει αποτυπώματα απ’ όλα τα σημεία στα οποία κινήθηκαν οι δράστες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις