Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Θρίλερ με την εξαφάνιση της Στέλλας: Αντιφάσεις ο πατέρας- Κάτι ξέρουν οι γείτονες! (pic-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Στέλλας: Αντιφάσεις ο πατέρας- Κάτι ξέρουν οι γείτονες! (pic-vid)

Μυστήριο αιωρείται γύρω από την εξαφάνιση της εξάχρονης στην Αγία Βαρβάρα, που δήλωσε ο πατέρας της σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού νοσηλεύεται στο Τζάνειο, συνέπεια σοβαρής ασθένειας και επέμβασης που πρέπει να κάνει. Το ίδιο το κοριτσάκι έχει δυσκολία στο περπάτημα. Η μικρή φαίνεται πως εξαφανίστηκε τη […]

exafanisi

Μυστήριο αιωρείται γύρω από την εξαφάνιση της εξάχρονης στην Αγία Βαρβάρα, που δήλωσε ο πατέρας της σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού νοσηλεύεται στο Τζάνειο, συνέπεια σοβαρής ασθένειας και επέμβασης που πρέπει να κάνει. Το ίδιο το κοριτσάκι έχει δυσκολία στο περπάτημα.

Η μικρή φαίνεται πως εξαφανίστηκε τη νύχτα ενώ ο πατέρας κοιμόταν.  Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι της 6χρονης Στέλλας και ψάχνουν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή.

agiaVarvaea32

Ο 61χρονος πατέρας της, απόστρατος αστυνομικός, όταν διαπίστωσε το πρωί την εξαφάνιση του παιδιού του έντυσε το δίδυμο αδελφό της Στέλλας, τον πήγε κανονικά στο σχολείο του και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για τη δήλωση. Οι αντιφάσεις του και η περίεργη συμπεριφορά του προκαλεί ανησυχία στις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 61χρονος είπε στους συναδέλφους του πως το προηγούμενο βράδυ, αφού έβαλε τα δυο παιδιά του για ύπνο, βγήκε από το σπίτι, πέταξε τα σκουπίδια και στην συνέχεια πήρε τα φάρμακα του για ασθένεια που αντιμετωπίζει και τα οποία του δημιουργούν έντονη υπνηλία.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα και ίσως κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του, καθώς υποστήριξε πως βρήκε κάποια συρτάρια ανοιχτά, ενώ ίσως να λείπει και η μπιζουτιέρα της συζύγου του. Το πρωί δεν βρήκε την κόρη του στο κρεβάτι, ενώ έλειπε και κόκκινη κουβερτούλα της που δεν αποχωριζόταν ποτέ.

Αμέσως άρχισε να ψάχνει το σπίτι να βρει την μικρή. Αφού δεν την βρήκε, πήγε τον γιο του στο σχολείο! Οι Αρχές δεν βρήκαν κανένα ίχνος παραβίασης στο σπίτι και αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να πήγε το παιδί σχολείο και μετά να ενημέρωσε τις Αρχές!

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Ειδικοί των εργαστηρίων τις ΕΛ.ΑΣ ψάχνουν το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα, ενώ έχουν κατασχεθεί και τα χάπια που παίρνει ο πατέρας, προκειμένου να εξεταστούν από ειδικούς και να διαπιστωθεί εάν είναι κανονικά συνταγογραφημένα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις