Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Αγνοείται αστυνομικός (photo)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Αγνοείται αστυνομικός (photo)

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Κρητικού Αντώνη Δημοτάκη. Δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του στη ΓΑΔΑ και αναζητείται από την οικογένεια του. «Aναζητήσεις για Αστυνομικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος αγνοείται καθώς δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του, στη ΓΑΔΑ. Τον Αστυνομικό της Άμεσης Δράσης (Β’ αλλαγή) Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος διαμένει στην Καισαριανή αναζητούν συγγενείς και […]

elas_624432510

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Κρητικού Αντώνη Δημοτάκη.

Δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του στη ΓΑΔΑ και αναζητείται από την οικογένεια του.

«Aναζητήσεις για Αστυνομικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος αγνοείται καθώς δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του, στη ΓΑΔΑ. Τον Αστυνομικό της Άμεσης Δράσης (Β’ αλλαγή) Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος διαμένει στην Καισαριανή αναζητούν συγγενείς και συνάδελφοί του, από την Τετάρτη (26/04)».

Ο Αντώνης Δημοτάκης, ειναι ξανθός με ξυρισμένο κεφάλι και γαλάζια μάτια, ύψος 1.84. Αναζητησεις διενεργούν πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο αδερφός του 38χρονου άντρα:

«Προσοχή Παρακαλώ. Αγνοείται ο αδερφός μου από εχθές (σ.σ. 16/4). Ονομάζεται Αντωνης και είναι Αστυνομικος. Πιθανόν να είναι κάπου γύρω στην Καισαριανη η Βυρωνα αφού διαμενει εκεί. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου στο 6972305295.

Παρακαλώ όχι άσχετα μηνύματα ή ερωτήσεις. Δεν έχω χρόνο για λεπτομέρειες.

Σας ευχαριστώ».

Δείτε την ανάρτηση του αδερφού του. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις