Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δείτε όλα όσα έγιναν έξω από τη Μικτή Ζώνη του ΑΕΚ-Ολυμπιακός!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε όλα όσα έγιναν έξω από τη Μικτή Ζώνη του ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Μπαρούτι… μύριζε η ατμόσφαιρα μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τους χούλιγκαν που… έκοβαν βόλτες στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Κώστας Καραπαπάς, έκανε λόγο για παρουσία χούλιγκαν που έβριζαν, έφτυναν και πλησίασαν απειλητικά τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά […]

aek-olympiakos

Μπαρούτι… μύριζε η ατμόσφαιρα μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τους χούλιγκαν που… έκοβαν βόλτες στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Κώστας Καραπαπάς, έκανε λόγο για παρουσία χούλιγκαν που έβριζαν, έφτυναν και πλησίασαν απειλητικά τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, αλλά και μετά την αποχώρησή τους.

«Δεν φταίνε οι οπαδοί. Κάνουν τη δουλειά που τους είπαν να κάνουν. Φταίει η αστυνομία που τους αφήνει και δεν τους περιορίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καραπαπάς, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο, έξω από τη Μικτή Ζώνη, όπου φαίνεται η αστυνομία να βγάζει έξω πιθανότατα τους συγκεκριμένους οπαδούς (διαπιστευμένους) που καταγγέλλουν οι Ερυθρόλευκοι.

Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε, πως από την ΑΕΚ ξεκαθάρισαν ότι δεν συνέβη το παραμικρό, διαψεύδοντας τα πάντα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις