Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χαμός με τον Παναθηναϊκό: Αγνόησαν τον Γιαννακόπουλο και έφυγαν αεροπορικώς!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμός με τον Παναθηναϊκό: Αγνόησαν τον Γιαννακόπουλο και έφυγαν αεροπορικώς!

  Στα δύο κόπηκε ο Παναθηναϊκός μετά την τιμωρία που ανακοίνωσε ο Γιαννακόπουλος εξαιτίας της κακής εμφάνισης των παικτών κόντρα στους Τούρκους! Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο πρώτος που επαναστάτησε και δήλωσε πως θα επιστρέψει με το αεροπλάνο, αγνοώντας το καψόνι του σκληρού Γιαννακόπουλου. Κοντά στον Τζέιμς πήγαν οι Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνης […]

 pao

Στα δύο κόπηκε ο Παναθηναϊκός μετά την τιμωρία που ανακοίνωσε ο Γιαννακόπουλος εξαιτίας της κακής εμφάνισης των παικτών κόντρα στους Τούρκους!

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο πρώτος που επαναστάτησε και δήλωσε πως θα επιστρέψει με το αεροπλάνο, αγνοώντας το καψόνι του σκληρού Γιαννακόπουλου. Κοντά στον Τζέιμς πήγαν οι Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνης Φώτσης.

Αυτοί οι τέσσερις αρνήθηκαν να επιστρέψουν από την Πόλη με το πούλμαν, κάνοντας ένα ταξίδι που θα κρατήσει πάνω από 11 ώρες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, και οι συνεργάτες του Καταλανού τεχνικού επιβιβάστηκαν κανονικά στο πούλμαν.

Όσον αφορά τους τέσσερις παίκτες, αναμένεται να τιμωρηθούν.

Οι άνθρωποι της διοίκησης και ο Τσάβι Πασκουάλ θα συζητήσουν για το μέλλον των τριών Αμερικανών και πολύπειρου Έλληνα φόργουορντ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις