Αθήνα

°C

Παρασκευή

25

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Τέλος τα βάρη! Αυτή η βαλίτσα σας ακολουθεί… μόνη της! (pics-vid)
PLUS

Τέλος τα βάρη! Αυτή η βαλίτσα σας ακολουθεί… μόνη της! (pics-vid)

Τώρα τα ταξίδια σας, θα έχουν άλλη χάρη! Η έξυπνη βαλίτσα που σας απαλλάσσει από περιττά βάρη, μπορεί να γίνει δική σας. Πρόκειται για το νέο δημιούργημα της εταιρείας «Travelmate», που δεν χρειάζεται να το ακουμπήσετε καθόλου, εκτός αν θέλετε να βγάλετε κάποιο αντικείμενο σας. Η Travelmate είναι μια πλήρως αυτόνομη ρομποτική βαλίτσα, η οποία […]

βαλ

Τώρα τα ταξίδια σας, θα έχουν άλλη χάρη!

Η έξυπνη βαλίτσα που σας απαλλάσσει από περιττά βάρη, μπορεί να γίνει δική σας.

Πρόκειται για το νέο δημιούργημα της εταιρείας «Travelmate», που δεν χρειάζεται να το ακουμπήσετε καθόλου, εκτός αν θέλετε να βγάλετε κάποιο αντικείμενο σας.

Η Travelmate είναι μια πλήρως αυτόνομη ρομποτική βαλίτσα, η οποία συνδέεται με το smartphone σας και σας ακολουθεί όπου και αν πηγαίνετε, μέσω τεχνολογίας GPS/4G LTE και με ταχύτητα η οποία αγγίζει ακόμα και τα 10 χλμ/ώρα.

suitcase-ROBOT1016

Κατασκευασμένη από ισχυρό πολυκαρβονικό πλαστικό, με κομψό και πρακτικό σχήμα, έρχεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 για να φορτίζει αλλά και να φορτίζεται, καθώς και μεγάλη μπαταρία λιθίου, η αυτονομία της οποίας αγγίζει ακόμα και τις 4 ώρες όταν είναι ρυθμισμένη για πλήρη αυτονομία ή τις 100 ώρες, όταν χρησιμοποιείται ως παραδοσιακή βαλίτσα.

Στο επάνω μέρος της αλλά και περιμετρικά υπάρχει μία πολύχρωμη LED ταινία φωτισμού, για να γίνεται ευκολότερα αντιληπτή η παρουσία της, καθώς και ένα ηχείο, το οποίο προειδοποιεί τον κάτοχο της για τυχόν εμπόδια στην πορεία.

suitcasefollowsyoujpeg_1492891362267_3189853_ver1.0

Έχει ειδική βάση για φωτογραφική μηχανή ή κάμερα 360 μοιρών, μαγνητική κλειδαριά η οποία ενεργοποιείται με το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη, ειδική λαβή που μπορεί να την μετατρέψετε σε φορητό γραφείο ή τραπεζάκι και τέλος, είναι πλήρως συμβατή με τα πρότυπα καμπίνας των αεροσκαφών.

img_20160810551943580790775b1b4.jpg

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο Indiegogo, από $399 για το μικρότερο μέγεθος, $495 δολάρια για το μεσαίο και $595 για το μεγάλο, ενώ η παράδοση των πρώτων βαλιτσών θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις