Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Δήλωση- σοκ: Δολοφονία Ερντογάν ή εμφύλιος για να σωθεί η Τουρκία (video)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Δήλωση- σοκ: Δολοφονία Ερντογάν ή εμφύλιος για να σωθεί η Τουρκία (video)

  Μια δήλωση- σοκ έκανε ο Γάλλος καθηγητής Philippe Moreau Defarges, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στην Τουρκία, κυρίως μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που δίνει στον Ερντογάν όλες τις εξουσίες. Ο πρώην διπλωμάτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, δήλωσε πως ένας τρόπος να απαλλαγεί η Τουρκία να απαλλαγεί από τον Ερντογάν, είναι να τον […]

 assets_LARGE_t_420_55430678

Μια δήλωση- σοκ έκανε ο Γάλλος καθηγητής Philippe Moreau Defarges, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στην Τουρκία, κυρίως μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που δίνει στον Ερντογάν όλες τις εξουσίες.

Ο πρώην διπλωμάτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, δήλωσε πως ένας τρόπος να απαλλαγεί η Τουρκία να απαλλαγεί από τον Ερντογάν, είναι να τον δολοφονήσουν!

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Daily Sabah, ο καθηγητής έδωσε και… εναλλακτική. Ένας ακόμη τρόπος να «ξεφορτωθεί» η Τουρκία τον πρόεδρο της, θα ήταν το ξέσπασμα εμφυλίου πολέμου.

Μάλιστα, όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής του υπογράμμισε πως μια δολοφονία δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί εξαιτίας μιας πολιτικής κρίσης, ο Defarges δικαιολόγησε την απάντησή του, με το επιχείρημα ότι παρόμοιες καταστάσεις έχουν ξανασυμβεί στην ιστορία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις