Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στα χέρια των Αρχών ο “κλέφτης ποδηλάτων” των Νοτίων Προαστίων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια των Αρχών ο “κλέφτης ποδηλάτων” των Νοτίων Προαστίων

Του Πέτρου Καρσιώτη Ο «κλέφτης των ποδηλάτων» στα Νότια Προάστια της Αττικής, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας στη Βούλα, πάνω στη… σέλα του τελευταίου ποδηλάτου που αφαίρεσε από αυλή μονοκατοικίας στη  Βούλα. Τέλος στις κλοπές ποδηλάτων, έδωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που εντόπισαν τον 34χρονο να κάνει… ορθοπεταλιές πάνω σε ποδήλατο που μόλις […]

dias-omada

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο «κλέφτης των ποδηλάτων» στα Νότια Προάστια της Αττικής, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας στη Βούλα, πάνω στη… σέλα του τελευταίου ποδηλάτου που αφαίρεσε από αυλή μονοκατοικίας στη  Βούλα.

Τέλος στις κλοπές ποδηλάτων, έδωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που εντόπισαν τον 34χρονο να κάνει… ορθοπεταλιές πάνω σε ποδήλατο που μόλις είχε αφαιρέσει.

Λίγο πριν την ώρα που το αφαίρεσε, έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια

Ειδικότερα ο δράστης, λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσε ποδήλατο από τον προαύλιο χώρο οικίας στην ίδια περιοχή, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια η οποία κάλεσε την Άμεση Δράση.

Από την έρευνα που έχει γίνει έως τώρα, από την Ασφάλεια της Βούλας,  εξιχνιάσθηκαν δεκαέξι περιπτώσεις αφαίρεσης ποδηλάτων,  στη Βούλα, στη Γλυφάδα, στον Άλιμο, στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις